v rubriki glasba:
.. / / / 05.04.2005

Rok prijave za voditelje MTV Adria podaljšan do 10. aprila

MTV Adria se je odločila podaljšati rok prijave za natečaj "em-ti-vi-to-si-ti" do 10. aprila 2005, kljub temu, da je domačo spletno stran MTV Adria v prvih treh dneh obiskalo več kot 10 tisoč ljudi, števila pa seveda strmo narašča.

MTV Adria bo 24-uri franšizni televizijski glasbeni program, ki bo odražal okuse in interese mladih na območju Slovenije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine. Program MTV Adria bo večjezičen, ustvarjali pa ga bodo mladi iz vseh treh udeleženih držav.

In tudi ti, dragi bralec, imaš možnost, da postaneš eden od voditeljev MTV Adria. Seveda si moraš želeti izzivov, prekipevati od ustvarjalne energije in obvladati dogajanje na področju glasbene industrije in popularne kulture.

Leta žal so ovira, saj imaš lahko le od 18 do 26 let, poleg maternega jezika pa moraš obvladati še enega od nekdaj bratskih jezikov (torej hrvaščina ali srbščina, kar je bilo v mojih letih še združeno) in seveda angleščino. Časa za prijavo je ne ravno dovolj - 10. april 2005, video posnetki niso obvezni, so pa zelo zaželeni.

Posebej izbrana žirija bo v treh avdicijskih krogih izbrala do šest kandidatov, ki bodo od 1. septembra 2005 dalje soustvarjali zagotovo zanimiv in pester televizijski program MTV Adria ter tako postali del velike svetovne družine MTV.

Vse dodatne informacije in vprašalnik boste našli na spletni strani MTV Adria.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

MTV to si ti - thumbnail

MTV to si ti