v rubriki glasba:
.. / / 29.03.2012 09:50

Zlatko za nov album tudi s socialnimi mediji

Zlatko je k ustvarjanju prvega singla Več od Lajfa preko Facebook aplikacije Rimaj z Zlatkom povabil vse, ki želijo kovati rime. Že v prvem tednu delovanja aplikacije je prejel več kot 450 predlogov za prvo rimo, ki bo sestavljala besedilo pesmi z naslovom Več od lajfa, rimarji pa so 'kovali' rime o ljubezni, prijateljstvu, politiki in ambicijah.

Odličen odziv Facebook uporabnikov je Zlatka močno presenetil, toda najbolj znan slovenski raper že pričakuje nadaljevanje vala entuziazma slovenskih kovalcev rim.

Med prispelimi rimami so ga najbolj navdušile tiste, ki so imele dobro sporočilo ter izvirnost, in ki so nadaljevale 'flow', ki ga je zastavil v izhodišču. In kako Zlatko ocenjuje talentiranost slovenskih rimarjev?

"Takole bom povedal, vaja dela mojstra, trening pa legende. Slovenci imamo ogromno talenta, vprašanje je samo, koliko talentiranih se bo borilo do konca," je povedal ljubljanski raper.

Aplikacija bo aktivna do sredine aprila, vsi ki bodo prispevali svoje rime, pa se bodo potegovali za mesto v ekipi, ki bo soustvarila besedilo za Zlatkov nov hit. Izhodišče za drugi krog izbora rim se nahaja tule.

Izbrance bodo vsak teden čakale posebne nagrade, zmagovalna ekipa pa bo povabljena tudi na snemanje pesmi in videospota.

Več o projektu, tule.

Gregor Zalaznik - avatar

Gregor Zalaznik

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 15.06.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 233 člankov.

Zlatko - thumbnail

Zlatko