v rubriki šoubiznis:
.. / / / 17.11.2010 10:52

25 + 5 (najbolj vročih) modernih pin-up deklet

Na BroBible.com so fantje objavili 25 modernih pin-up deklet in ker nam je bil njihov izbor tako všeč, vseh 25 objavljamo tudi na na naši strani. Nekaj od seksi deklin smo objavili že tudi na ŽVPL-u, a vseeno je izbor tako dober, da ga velja objaviti ;)

Recimo Bar Refaeli kar dvakrat, Marisa Miller je bila kot pin-upico objavljena enkrat, žal nam je da nismo objavili pin-up Mary-Louise Parker (čeprav je bila v h-magazineu super seksi), tudi Candice Swanepoel je bila seksi za Beach Bunny, kot pin-upice pa je na ŽVPL-u nismo videli ...

Na seznamu 25 modernih pin-up deklet pa so še: Amanda Seyfried, Kristen Stewart, Hayden Panettiere, Katy Perry, Christina Hendricks, Dita von Teese, Ashley in Mary-Kate Olsen, Emily Blunt, Abbey Brooks, Alice Eve, Genevieve Morton, Gina Gershon, Heidi Van Horne, Isla Fisher, Jamie Lynn Sigler, Jess Weixler, Kristen Bell, Leticia Spiller, Olivia Munn in Summer Glau.

Če veste še za kakšno moderno zvezdnico, ki bi spadala na seznam, nam to le sporočite spodaj v komentarjih!

DODATEK, 19.11.2010 ob 10.35

Po naročilu šefa sem dodal še pet pin-up lepotic: Alessandra Ambrosio (ki sem jo v članku Alessandra Ambrosio seksi za Victoria's Secret že objavil na ŽVPL-u) Christina Aguilera, Jenny McCarthy, Jennifer Lopez in Catherine Jones.

***

Za ŽVPL, iz pin-up New Yorka, NY, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Angie Harmon kot pin-up dekle - thumbnail

Angie Harmon kot pin-up dekle