v rubriki šoubiznis:
.. / / / 05.01.2010 16:16

Alessandra Ambrosio pokaže ritko v Homem Vogue

Srečno in zdravo, žurov in bejb oz fantov (kar vam paše) polno leto 2010. Spet se oglašam z fotošutom moje ljubljene, tokrat v njem pokaže ritko, bradavičke, dolge noge, ... rajsko, nebeško. Kako je lahko ta revija šla mimo mene. Ohh

No ja, ... kako sem aprilski fotošut brhke brazilke opazil šele sedaj? Nekako takole: po burnem žurerskem tednu v Miamiju se je 2. januarja na Floridi precej shladilo, zato sem naslednji dan pobral šila in kopita, ter šel pozdravit še Raoula, kar se je, kot se za pitje z meksikancem spodobi, zavleklo do jutra.

Danes zjutraj sem tako prvič trezen letos pregledal bloge in na Popoholic-u ugotovil, da so objavili še neobjavljene fotke Alessandre Ambrosio (sicer so napisali da iz revije Homme, ampak je brazilska izdaja revije Vogue imenovana Homem Vogue, ... a vse skupaj niti ne igra vloge).

Že v originialnem fotošutu (prvih 7 fotk) je Alessandra svojo seksi ritko, oblečeno le v tangice (če temu sploh lahko rečete oblečeno), skozi porosojno srajico vidite njuni seksi joškici, celo bradavički, oh, ... hudo. Za nameček je tudi na ostalih fotkah je noro hudo seksi! Eden njenih najbolj seksi fotošutov sploh.

Zato je ogled fotk nujen, neobjavljenih je zadnjih 5 fotk (od naslovnice revije dalje).

Vir: Popoholic

***

Za ŽVPL, iz seksi, najbolj seksi Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Alessandra Ambrosio pokaže ritko za Homem Vogue / vir: Popoholic - thumbnail

Alessandra Ambrosio pokaže ritko za Homem Vogue / vir: Popoholic