v rubriki šoubiznis:
.. / / / 05.10.2009 18:17

Aubrey O'Day objavlja seksi zakulisne slike

Aubrey O'Day, pevka in tudi igralka, ki trenutno navdušuje v kabareju PeepShow v Las Vegasu, je zadnjih nekaj dni na Twitterju objavila nekaj precej žgečkljivih fotografij iz zakulisja prej omenjene predstave.

Super in prav ... napol gole slike na Twitterju niso nič novega, saj so to počele že Adiranne Curry je to storila že kar nekajkrat in tudi druge zvezdnice Twitter dobro izkoriščajo za objavo svojih golih fotografij, ...

Bolj je čudno, da je Aubrey O'Day po premierni predstavi Peepshow, kjer nastopa ob boku Holly Madison, zagnala vik in krik, ko so se na spletu pojavile njune gole fotografije, kar jo je tako razburilo, da je naslednjo predstavo kar odpovedala, svoje stališče pa povedala na videu na YouTube-u (spodaj).

Hja, nekaj dni kasneje pa nam je sama postavila svojo - le v tangice oblečeno ritko na ogled, temu dodala še svoj globoki dekolte in še zgoraj brez (z lasmi čez oprsje) se je slikala, pa se ji sploh ni zdelo čudno. Niti naslednje predstave ni odpovedala.

Seveda, jasno je: golo (oz. bolje rečeno zgoraj brez) jo lahko vidijo samo tisti, ki plačajo vstopnico za Peepshow, ostali pa si obrišite pod nosom. Kar bo hotela pokazati, bo že pokazala na Twitterju ali v kakšni reviji za moške!

***

Za ŽVPL, iz dvoličnega Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Aubrey O'Day poromovira svojo vlogo v Peepshowu / vir: twitpic.com - thumbnail

Aubrey O'Day poromovira svojo vlogo v Peepshowu / vir: twitpic.com