v rubriki šoubiznis:
.. / / / 04.08.2009 09:04

Adrianne Curry tudi napadla plaže Malibuja

Po tem ko se je včeraj na plažah Malibuja razkazazovala Jessica Alba, se je tja odpravila še prva zmagovalka America's Next Top Model Adrianne Curry (na Twitterju jo lahko spremljate pod vzdevkom @AdrianneCurry ...

Sam sem videl, da je čivknila, da je na plaži, vendar nisem vedel kje, zavraga, pa sem se odpravil v Santa Monico, tam sem se ustavil v Finn McCool's Pubu, kjer imajo vsak dan do 8h happy hour, pivo dobiš že za 2 $, kar je zelo malo, sploh za L.A., verjemite.

No, vesela urica se je prevesila v nekaj veselih uric in kar nekaj piva (kaj hočemo, tu je vroče), sledila je lakota, tako da sem se odpravil domov, pojedel nekaj in zaspal kot ubit.

Ura je polnoč in poročam vam, kar sem zasledil na Twitterju. Bo kot kaže res treba investirati v Justina Casea - paparaca, velik aparat, še večji objektiv, pa se bom v grmovje skril ... šefi, hočem opremo!

Kakor boste sami ocenili na slikah (levo ali v galerijah spodaj) se prvi zmagovalki Tyrinega šova ni potrebno sekirati zaradi svojega teleščka. Zagotovo bi, če bi se še enkrat prijavila na America's Next Top Model, z lahkoto prišla do zmage.

Več fotk najdete na The Superficial ali Splash News

***

Za ŽVPL, iz Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Adrianne Curry na plaži v Malibuju / vir: twitpic.com - thumbnail

Adrianne Curry na plaži v Malibuju / vir: twitpic.com