v rubriki šoubiznis:
.. / / / 14.04.2010 08:55

Britney Spears pred in po obdelavi fotografij

Britney Spears je že dve leti obraz znamke čevljev Candie's, tokrat pa se je 29. letna zvezdnica odločila za pogumno potezo. Kot poroča Daily Mail je Britney dovolila in predvsem želela objaviti nepopolne in neobdelane fotografije.

"Britney je ponosna na svoje telo - tudi na nepopolnosti na njem." je še dodal vir na Daily Mailu. Tako lahko na prvih dveh fotografijah vidite razliko v neobdelanih fotografijah (pred Photoshopom) in po obdelavi.

Ožji pas, noge in stegna, ter manjša rit

Britney je s pomočjo programa za obdelavo fotografij na prvi fotki bolj ozka v pasu, ima ožja stegna, odstranjene modrice na nogah, predvsem pa njena koža zgleda popolno, skoraj nerealno. Na drugi sliki so Britney odstranili tatu, pomanjšali zadnjo plat, odstranili celulit in malce zožali noge, da zgledajo bolj vitke.

Čeprav je Britney požela mnogo aplavzev, ne vidim razloga za pretirano navdušenje: Britney smo v njeni karieri videli transformacijo od nedolžne lepotice, do zapuščene candre, ki si je vmes še obrila glavo, pijana padala naokoli, ...

Je že res, da zabavna industrija teži k popolnosti, a Britney je pred tem že velikokrat dokazala, da ni tako popolna, kot jo želi prikazati njen management. Več nepopolnih fotografij Britney Spears za Candie's v megaveliki resoluciji najdete na hotcelebshome.com!

Vira: Daily Mail in Hot Celebs Home

***

Za ŽVPL, iz nepopolnega Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Britney Spears za Candie's pred in po obdelavi fotografij - thumbnail

Britney Spears za Candie's pred in po obdelavi fotografij