v rubriki šoubiznis:
.. / / / 15.07.2010 08:46

Nina Seničar - seksi Srbkinja v bikiniju

Nina Seničar je srbski fotomodel in voditeljica, v sosednji Italiji, kjer službuje in živi, sliši tudi na ime Nina Senicar. 25 letna lepotica doma iz Novega Sada je pred dnevi pokazala vse svoje čare tudi v bikiniju na eni od italijanskih plaž (oglejte.

Kar pa je še bolj fascinantno je to, da je brhka manekenka, ki je sodelovala tudi z znamkami kot Tiscali, Miss Sixty in Roberta Underwear nekakšna sovoditeljica na italijanskih televizijah. Pred prihodom v Italijo je Nina osvojila tudi krono najlepše Jugoslovanke (leta 2002).

Njena vloga je v kar nekaj oddajah italijanske televizije bila kar se da enostavna: zgledati mora tako dobro, kot izgleda in biti pripravljena na kakšno neumnost, oblečena mora biti v čim manj krpic in čim bolj izzivalno (minika, bikini, ...). Temu dodajte še par slow motion posnetkov in Nina je postala zvezda italijanske televizije.

Zakaj takih nimamo v Sloveniji

Slovenski televizijski producenti bi se od italijanskih kolegov marsikaj naučili: v še tako butasti oddaji vrhunsko, premalo oblečeno dekle popestri dogajanje in oddaja je tako vsaj za nekaj minut postane gledljiva.

Starlet kot je Nina na italijanskih televizijah ne manjka. Nekatere služijo samo kot kulisa, baje da Nina vmes celo vodi oddaje, a teh klipov na YouTube-u nisem našel, zato pa sem našel nekaj zakulisnih videov, ki si jih lahko poleg videov iz oddaj ogledate spodaj.

Nina, pridi delat na POP TV, da bo vsaj za gledat kaj ;)

Nina Senicar v mini krilu v oddaji Distraction

Nina Senicar v kopalhak v oddaji Distraction

Nina Senicar v oddaji Chiambretti Night

Nina Senicar, Claudia Galanti in Aura Rolenzetti - Viva Italia

Nina Senicar fotošut v tangicah

Nina Senicar - Isola dei famosi 2010

Zanimivo postane šele po četrti minuti ;)

Nina Senicar na snemanju koledarja De Nardi

Vir: NewsGab

Borut Marinko - avatar

Borut Marinko

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 09.10.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 220 člankov.

Nina Senicar seksi v bikiniju / vir: NewsGab - thumbnail

Nina Senicar seksi v bikiniju / vir: NewsGab