v rubriki šoubiznis:
.. / / / 17.01.2010 21:38

Penélope Cruz (seksi) na brazilskem otočju

Igralka Penélope Cruz in njen fant Javier Bardem sta bila opažena na otočju Fernando de Noronha (Brazilija), ki je dobrih 350 km oddaljen od vzhodne brazilske obale in je pravi raj na zemlji.

Fotografije so bile posnete prejšnji teden, najbolj fascinantno pa ni to, da so na fotografijah paparacev na roki Penélope Cruz opazili velik zaročni prstan s safirjem (tako poroča Dnevnik.si), ampak dejstvo da se je več paparacev izvohalo lokacijo zaljubljencev, ki sta svoje privatno življenje do sedaj skrivala javnosti. Še bolj fascinantno je dejstvo, da so ju izvohali sredi Atlantskega oceana, daleč stran od civilizacije, na otoku, ki je seznamu Unescoveove svetovne dediščine.

Cruzovo boste kmalu (4.3. v Sloveniji) lahko videli v filmu Devet (Nine), kjer igra ob bok slavnim stanovskim in kolegom kot so Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard, Kate Hudson, Nicole Kidman, Judi Dench in Sophia Loren. Film ima na nocojšnjih Zlatih globusih kar 5 nominacij, med drugim tudi za najboljšo komedijo ali muzikal, Penélope pa je nominirana tudi kot naj stranska igralka.

Kakorkoli že, paparaci so ju našli na plaži, pri 35 ima še vedno seksi postavo in če je res zaročena z Javierjem, je ta res en srečnež. Ne verjamete? Poglejte kakšno ritko bo oženil!!!

***

Za ŽVPL, iz v pričakovanju zmagovalcev Zlatih globusov, iz Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Penélope Cruz in njen fant Javier Bardem na otočju Fernando de Noronha / vir: Egotastic - thumbnail

Penélope Cruz in njen fant Javier Bardem na otočju Fernando de Noronha / vir: Egotastic