v rubriki šoubiznis:
.. / / / 29.01.2001

Vročekrvna Jennifer Lopez

Jennifer poznamo po večih stvareh: razmerju s Puff Daddy-em, zavarovani zadnjici, glasbeni in filmski karieri in še čem; ta četrtek pa jo bomo lahko videli v novem filmu Celica (The Cell), kjer igra psihoterapevtko, ki se bojuje z možgani serijskega morilca. Več o filmu najdete na spletu, mi pa si (p)oglejmo nekaj dejstev, ki jih pred ogledom glomazne galerije z Jennifer v glavni vlogi preprosto morate vedeti.

Prejšnji teden smo lahko slišali govorice, da sta se Puff in Jennifer razšla, a je bila kmalu demantirana. Jennifer je ta vikend na ameriških platnih zmagala z filmom The Wedding Planner, kjer nastopa skupaj z Matthew McConaugheyjem, pred nekaj več kot mesecem izdala svojo drugo ploščo J-Lo, s katere hit Love Don't Cost a Thing zagotovo poznate, njen vele-hit Waiting For Tonight - uooo-ooo iz debitantske plošče On the 6 pa vam je nedvomno že močno najedel možganske celice.

Kratka biografija

Jennifer je bila rojena v New Yorku leta 1970, odraščala je v Bronxu, kjer so jo klicali Supernova, starša pa sta doma iz Puerto Rica. Malo Jennifer sta oče in mama že od mladih nog vzgajala za "šovbiznis", saj sta jo vpisala v plesno šolo še preden je obiskala prvi razred. Tako je Jennifer plesala, plesala (med drugim tudi v musicalu Jesus Christ Superstar) in plesala.

Njeno karizmo so opazili tudi filmski ustvarjalci in tako dobila vlogo v biografskem filmu o mehiški zvezdi Seleni in zvezda je bila rojena. Tako je nastopila tudi v U-turnu Oliverja Stonea, Out of Sight Stevena Sodenbergha, posodila glas risanki Antz, letos pa kot že rečeno zaigrala v filmu The Cell in The Wedding Planner.

Facti bruti

Še nekaj neizpodbitnih dejstev:

  • že dvakrat poročena (s kubancem Ojani Noajem in plesalcem Crisom Juddom),
  • klicali so jo "la guitarra" (kitara),
  • telo ima zavarovano za eno miljardo dolarjev, od tega zadnjo plat za 300 milijonov !?!?,
  • misli, da ima (pre)veliko zadnjico,
  • še vedno hodi s Seanom "Puff Daddy" Combsom,
  • najdete jo tudi na spletni strani
  • viskoka je 1.70 m in težka cca 55 kilogramov

Premiera filma The Cell se bo zgodila v sredo, 31. januarja v kinu Bežigrad ob 21h, predpremierno pa si ga lahko že vidite danes in jutri (glej kino spored).

Vir: JenniferLopez.com in IMDb.com
Foto: (c) New Line Cinema, Tony Duran, Notorious magazine, FHM in še kdo.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Waiting for tonight ... - thumbnail

Waiting for tonight ...