v rubriki šoubiznis:
.. / / / 18.02.2009 16:16

Mischa Barton na NYFW s strganimi najlonkami

Nisem ravno modni kritik, ampak če me kaj na ženskem "stajlingu" zmoti so to umazani čevlji (po možnosti z blatno peto) in strgane najlonke (razen v primeru, da so strgane zaradi hitrega seksa ali striptiza). In ravno strgane najlonke zvezdnice Mische Barton bodo predmet tega zapisa.

Igralka v najstniški seriji The O.C. je bila opažena na modni revije Miss Sixty na newyorškem tednu mode (NYFW), kjer so jo mediji občudovali kako dobro izgleda. Res da je baje shujšaja, ampak očitno so se vsi zapičili v njeno postavo in obleko ...

Hudič je v (strganih) malenkostih

Mene je že na prvi fotografiji zmotila strgana najlonka, skoraj po celi dožini domnevno shujšane Mischine desne noge. Ne vem, kaj menijo modni strokovnjaki na pocestniški videz, ampak se mi zdi, da je precej "šalabajzersko" da si zvezdnica takega kova kot naj bi Mischa Barton bila ne more privoščiti dodatnega para hlačnih nogavic. In kje je njen/a stilist/ka, če ga/jo sploh ima?!

Je mogoče, da Mischa na celem newyorškem tednu mode ni našla ekstra para najlonk ali samostoječih nogavic? Med sto in sto modnimi kreatorji nihče ni imel enih ekstra najlonk? Dajte no! Še huje je to, da sem ob detajlnem pregledu ugotovil, da ima najlonke strgane na obeh nogah.

Vsaj pri Miss Sixty bi si lahko sposodila kakšne hulahopke, zagotovo so imeli kaj viška, saj so imeli modno revijo, zaboga. Res čudno je, da nihče ni opazil tega spodrsljaja, oz. da Mischa v svoji torbici nima rezervnega para hlačnih nogavic kot večina normalnih Zemljank.

Joj, kakšni nohti

Ko sem klikal po fotkah Mische Barton, razmišljal zakaj zavraga se tako hodujem nad njenimi strganimi najlonkami sem na sliki kjer je objeta z Jessico Stam zagledal njen lak na nohtih. Oziroma pomanjkanje laka na nohtih. Lak na njenih nohtih je bil odkrušen, da se bi videlo z aviona, mislim, groza ...

Takole razburjen nad stilom Mische Barton sem se zamislil ... ali je v bistvu pomembno kako se neka holivudska zvezdnica "spedena", je sploh komu mar, če je raztrgana kot kakšna candra, je sploh važno kako se ta ali ona zvezdnica uredi? Seveda je! Mediji so nam tako oprali možgane, da sedaj še tipi opazimo kako so bejbe urejene in katere niso. Smo res moški vse bolj metro???

Grozno, priznam. Ampak članek je napisan, zato me zanima vaše mnenje o urejenosti javnih osebnosti in o tem ali smo moški vse bolj metroseksualci?

Za ŽVPL, iz New Yorka, New York

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Mischa Barton s strganimi najlonkami / vir: mischa-b.com - thumbnail

Mischa Barton s strganimi najlonkami / vir: mischa-b.com