v rubriki šoubiznis:
.. / / / 06.08.2009 10:41

Domače slike Vanesse Hudgens spet na spletu

Vanessa Hudgens, 20 letna igralka in pevka je že pred 2 leti poskrbela za škandal ko so splet preplavile njene skoraj gole fotografije (ki so bile baje namenjene samo njenemu fantu Zacu Efronu). Po dveh letih in le dober teden pred prihodom njenega novega filma Bandslam se škandal (kot kaže) pojavlja.

Privatne fotke, ki so danes preplavile svet naj bi bile starejše kot tiste, ki so pricurljale na splet pred dvemi leti, najstniška zvezdnica naj bi bila na njih stara šele 17 let.

Na nekaj fotografijah Vanessa pokaže svoje golo oprsje, medtem ko se na nekaj fotkah skoraj čisto razgali, le čez pas ima oblečen zlati "plet" ... ampak fantje, fantje, to že meji na pedofilijo, a?

Vanessini odvetniki so že na delu, kar nekaj strani je gole slike takrat še najstnice že odmaknilo s spleta, a se jih še da kje videti. Na žalost jih na ŽVPL-u ne bom objavil, naslovna slika bi bila lahko (ali pa tudi ne) močno spikslana Vanessa.

Nočem, da njeni odvetniki potrkajo na moja vrata, če me razumete! Je pa vprašanje, kdo je fotke spravil na splet: Vanessa sama, Zac Efron, ata in mama, producenti filma Bandslam ali njen agent? Ali sploh ostane še kdo drug?

***

Za ŽVPL, iz še vedno vročega Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Neka naslovna fotografija - thumbnail

Neka naslovna fotografija