v rubriki šoubiznis:
.. / / / 07.02.2012 09:55

Madonna in njen Super Bowl šov

V nedeljo se je zgodil Super Bowl, na tej strani luže pa tudi globalno najbolj gledan (športni) dogodek, ki si ga je ogledalo 111 millionov gledalcev, ob polčasu pa je za zabavo in navdušenje poskrbela Madonna, ki je s svojim venčkom zimzelenih in eno novo popevko ter kopico gostov navdušila celotni modri planet. Zakaj že?

Na Lucas Oil stadionu v Indianapolisu je 53. letna zvezdnica pokazala, da je za svoja leta še kako vozna. Pa vendar niti spektakularen oder ("You could put Pink Floyd's entire stage in that corner over there"), plejada plesalk in plesalcev iz Cirque du Solei, ekstravagantni kostumi (na odru smo jo videli kot kraljico, navijačico, bojevnico in nuno) in gostje (LMFAO, Nicki Minaj, Cee Lo Green, in M.I.A) budnemu ušesu pisca teh vrstic niso mogli skriti dejstva, da je Madonna pela na playback.

Pela na playback?!

Ja, Madonna je pela na playback. Večina ljudi tega sploh ni opazila, ker je pop ikona odlično odpirala usta in skoraj ne bi opazil, če playbacka ne bi zafušal Cee Lo Green, kakor čudno se to sliši. Proti koncu njenega nastopa jo je koreografija kar dodobra namučila, saj je bila že kar močno zadihana, vendar tega skozi mikrofone nismo slišali. Videli pa smo. Dihala je, dihanja pa ni bilo slišati. To je lahko samo playback.

Škandala ni bilo, če izzvzamemo sredinec, ki ga je sredi predstave vzdiznila M.I.A, ni bilo. Vsaj takega, kot ga je zagodla Janet Jackson pred 8. leti, ne. Kaj je sredinec proti joški? Nevihta v kahli!

Madonna je v svojem nastopu (ki je bil deležen večinoma pozitivnih kritik, zakaj že?) predstavila svoje stare hite Vouge, Music, Open Your Heart, Like a Prayer in zadnji singel Gimme all your Luvin. Kako je bilo videti in slišati vse skupaj, si oglejte v spodnjem videu.

11. junija 2012 - Madonna v Zagrebu

Še to: ravnokar smo izvedeli, da boste Madonno lahko kaj kmalu videli in slišali v Zagrebu. 11. junija 2012 bo Madonna nastopila na zagrebškem stadionu Maksimir. Najbrž ne na playback, upate pa lahko, da v živo ne bo preveč fušala.

Za ogled koncerta boste morali odšteli od 30 do 236 € - odvisno kako blizu Madonne boste.

***

Za ŽVPL, iz spektakularnega Indianapolisa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Madonna in njen nastop na Super Bowlu / vir: YouTube - thumbnail

Madonna in njen nastop na Super Bowlu / vir: YouTube