v rubriki šoubiznis:
.. / / / 22.05.2009 08:16

ZNT #5: petkove družinske zadeve

Nov dan, nove Zvezde na Twitterju, Miley pogreša svojo sestro, Heidi priporoča sledenje svoje sestre, Hayden NI Hayden, Tegan, Alexis, Eva in Sunny so se slikale

Družinske zadeve

[http://twitter.com/mileycyrus]Miley Cyrus pogreša svojo sestrico in komaj čaka, da gredo oni dve in Demi Lovato skupaj v šoping. Jaz pa od srede odštevam dan, ko bodo punce stare 18 let in se jim bo skegljalo, kot se je še skoraj vsaki najstniški zvezdnici, če bodo kaj takega objavljale na Twitterju bo zabavno, vsekakor bolj zabavno kot fotke nalakiranih nohtov Miley in Emily Osmet ...

Heidi Montag sporoča, da se je Twitter druščini pridružila njena sestra Holly Montag. Jayde Nicole, Playboyevo dekle leta 2008 se je s prijateljicami odpravilo v "bikini shopping", ker bo ta vikend veliko zabav ob bazenih, mi smo pa dobili fotko iz avto pralnice.

Hayden ni Hayden

Perez Hilton je sporočil da je @officialhayden navaden slepar/ka, da v resnici ne tweeta Hayden Panettiere in da je to preveril pri njenih tiskovnih predstavnikih. Pfuj, jebenti. Sovražim zvezdniške sleparje, upam pa da se bo Hayden, prava Hayden pridružlla tviterašem!

Slash pravi da bo zaposlen s snemanjem še cel vikend, Emmy Rossum je zaspamala Twitter z več kot 20 zapisi (hej, odpri si blog, če ti 140 znakov ni dovolj), drugače pa pred vikendom zvezde ne počnejo skoraj nič pametenega, zbujajo se, vas pozdravljajo, hodijo na fotošute in ne objavljajo fotk na TwitPicu ali Yfrogu.

Tegan fotošut

Tegan Presley je imela včeraj dan za fotkanje. Najprej se je slikala z Evo Angelina, Alexis Texas in Sunny Leone na snemanju za Deviance (glej fotke levo), potem pa kot smo že navajeni, jo je parkrat škljocnil še njen mož, za konec dneva pa se je pofotkala še sama ... Tegan, radi te imamo!

Tudi Nikki Benz se je izkazala s fotko z njenega fotošuta ...

***

Trije prsti tekile so pičkin dim, šaltam na pejotl, drugače se mi bo zmešal' od teh virtualnih zvezd!

Za ŽVPL, iz Cancúna, Mehika

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Tegan, Alexis, Eva in Sunny za Deviance / twitpic.com - thumbnail

Tegan, Alexis, Eva in Sunny za Deviance / twitpic.com