v rubriki šoubiznis:
.. / / / 19.08.2001

Marilyn Manson obtožen spolnega nadlegovanja

Tožilec Gorcyca je v četrtek popoldne vložil tožbo, ki Marilyna Mansona bremeni spolnega nadlegovanja. Mansonova apokalipsa se šele začenja ...

20. julija je Marilyn nastopal v zvezni državi Michigan, natančneje v Clarkstonu. Poleg običajne koncertne koreografije in predvidenega scenarija si je privoščil eksces. Oblečen v tangice je odkorakal do 25- letnega varnostnika J. Keaslerja, mu pljunil na glavo, ovil noge okoli njegovega života in masturbiral ob njegovo glavo. Pred tisoči fenov.

V četrtek popoldne je varnostnikov odvetnik vložil tožbo, ki Briana Warnerja, alias Marilyna Mansona bremeni spolnega nadlegovanja, žalitve ter psihičnih ran, ki jih je prizadel žrtvi napada. Če bo Marilyn obtožen, ga čaka minimalno dveletna zaporna kazen. Odvetnik trenutno zaslišuje priče. Mansonov predstavnik za stike z javnostjo in odvetnik ne dajeta izjav. Dogodek je še svež in pekoč.

Turneja ni prekinjena, Manson se 18. in 19. avgusta nahaja v deželi zahajajočega sonca, konec meseca pa ga pričakujemo na stari celini. V Sloveniji mu mahamo v pozdrav 29. avgusta.

Srečno, Marilyn.

Alenka Lahajnar - avatar

Alenka Lahajnar

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 77 člankov.

Marilyn - thumbnail

Marilyn