v rubriki šoubiznis:
.. / / / 23.05.2009 09:26

ZNT #6: Na zahodu nič novega

Nov dan, nove Zvezde na Twitterju. Dogodek včerajšnjega dne je zagotovo Playboyev Lingerie Party, ki je bil kot pravijo zelo dober, kar potrjujejo tudi slike ...

Andy Spammer

Andy Dick je spamal cel petek in ga bi lahko objavil na salabajzer.si, če bi šalabajzer razumel slovensko, pfuj jebenti ... 50 Cent praznuje #followfriday, dan ko priporočaš komu naj ljudje sledijo. Diddy, mislim, Daddy, z P. ali Puff oz brez je šalabajzer vabil na žur v Miamiju, vse da bi imel več kot milijon sledilcev, a ni šlo. Ustavilo se je pri 968.000 ... jebiga, nisi Oprah.

Miley proti Ugandi

Miley Cyrus je spet dogajalo, tudi tokrat z Emily Osment, vmes sta kupili zapestnici misleč, da se bo zaradi tega vojna v Ugandi končala, Miley je polakirala Emily nohte na nogi in na koncu pri njej tudi prespala ... je v zraku ljubezen?

Playboy Lingerie Party

Pri Playboyu so imeli včeraj Lingerie party in lahko jim zavidate, da niste bili tam (glej fotko levo zgoraj), Brooke Burke je ugotovila, da je stara, ker je dobila vabilo na 20 letnico mature, in prav ima! Perez Hilton je vse zvezde vabil na shod v podporo gejem ta torek, ampak ga kr kurc gleda. Tudi če bi bil v ZD&A se ne bi udeležil shoda nekega spammerja.

Dobrodelna Paris

Ashley Tisdale je predstavila svoj bend, basist in kitarist sta tudi na Twitterju, Paris Hilton pa je se je udeležila dobrodelne žurke Amfar, kjer so, kot pravi, Bill Clnton, Harvey Weinstein, Kenneth Cole in Sharon Stone imeli tako iskrene govore in povabila da lahko donirate svoje prispevke na amfar.org.

Porno 405

Jessica Drake je tako močno promovirala novi izdelek tvrdke Wicked, da je povedala celotno zasedbo prek Twitterja, ... Jessica, blog si omisli, Twitter je omejen s 140 znaki. Jenna Haze se je znašla v prometni konici, avtoceste 405 vam ne priporočam, če boste slučajno v Kaliforniji.

***

Ko bi vsaj dobil prašičjo gripo in umrl, al pa kej ....

Za ŽVPL, iz Cancúna, Mehika, zelo depresiven

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Playboy Lingerie Party / vir: twitpic.com - thumbnail

Playboy Lingerie Party / vir: twitpic.com