v rubriki šoubiznis:
.. / / / 17.12.2003

Paris Hilton je pornič spremenil

Paris Hilton, 22-letna (so)dedinja hotelske verige Hilton je po tem, ko so na internetu objavili domači porno filmček, v katerem z bivšim fantom uganjata takšne in drugačne umazane vragolije, se je, kot je izjavila - čisto spremenila.

Poleg tega, da je zamenjala stil oblačenja, izgled in prijatelje, ter se odmaknila iz žurerske celebrity scene. "Zelo sem zrasla kar čez noč"; pravi Paris in še dodaja, da je najbrž v vsaki slabi stvari tudi nekaj dobrega.

"Spremenila sem način, kako se obnašam do ljudmi in komu naj zaupam oz. komu ne." Dodala je še, da ji je škandal dal povod, da premisli o svojem stilu življenja in življenju nasploh.

VIP žurke ter poziranje pred fotografi in paparazzi je zamenjala za življenje v krogu družine in najbližjih prijateljev. Fotografi, paparazzi in udeleženci VIP zabav bodo zagotovo žalostni, ker je bila Paris znana kot strašno divja žurerka. Eeeh, še dobro, da ŽVPL-ovci nismo med zgoraj naštetimi, ker bi drugače žalovali tudi mi. Tako vsaj ni nič zamujenega :)

Paris se je v javnosti nedavno pokazala le v ameriški oddaji Saturday Night Live, ko je nastopila v izzivalnem skeču s komediantom Jimmyem Fallonom in kot pravi pokazala ljudem, da se zna soočiti z nastalo situacijo in živeti naprej.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Paris Hilton (foto David LaChapelle) - thumbnail

Paris Hilton (foto David LaChapelle)