v rubriki šoubiznis:
.. / / / 15.10.2009 17:30

Tricia Helfer in Grace Park seksi v Maximu

Tricia Helfer in Grace Park, seksi igralki, ki igrata Cylonki v seriji Battlestar Galactica sta pokazali svoje čare za novembrsko izdajo revije Maxim. Frak, boste rekli, ko si boste ogledali fotografije brhkih igralk ... in prav nič narobe bo. Ker sta res strupeno seksi.

Prav Tricia in Grace sta dva od močnejših razlogov za ogled serije Battlestar Galactica, če odštejemo dobro zgodbo, suspenz ter celo družbeno kritični podton, zato ogled serije, če je še niste gledali, močno priporočam (celo serijo dobite na Amazon.co.uk, v Blu-ray ali DVD verziji).

Razlog za fotošut je enostaven: kot poroča JustJared, prihaja novi film Battlestar Galactica: The Plan, ki se dogaja pred zgodbo iz serije na police 28. oktobra kot DVD oz. Blu-ray, šele drugo leto pa bo predvajan na SyFy-u (bivšemu SciFi kanalu).

Seveda, naslovnica in fotošut samo zaradi promocije. Ampak me briga. Ker sta seksi, strupeno seksi. Če bodo roboti tako seksi kot oni dve potem lahko zaradi mene pokončajo to človeško raso. Več fotk najdete na Hudih bejbah, jaz pa čakam 28. oktober (in se slinim ob ogledu spodnjega videa).

***

Za ŽVPL, iz Cylonskega Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Tricia Helfer in Grace Park v Maximu / vir: justjared.com - thumbnail

Tricia Helfer in Grace Park v Maximu / vir: justjared.com