v rubriki šoubiznis:
.. / / / 10.08.2009 12:14

Teen Choice nagrade za 2009 podeljene

Včeraj zvečer po L.A. času so se odvile Teen Choice Awards za leto 2009! Najstniki so spet izbirali in letos so največji zmagovalci film Twilight, Britney Spears, Miley Cyrus in nadaljevanjka Gossip Girl.

83 milijonov najstnikov je glasovalo za svoje naj junake, tako je film Twilight dobil kar 11 surfov, od 12 nominiranih nagrad. Najbolj vroča najstnica ta hip Miley Cyrus, ki je dobila skoraj vse nagrade, za katere je bila nominirana, le najbolj prestižno nagrado "Ultimate choice" je predala za 10 kg shujšani Britney Spears.

Je pa 16. letna Miley Cyrus poskrbela za dvig temperature, ko je med prireditvijo predstavila svojo novo skladbo Party In The USA, med predstavo pa je zaplesala vroči ples ob drogu na vozičku za sladoled. To vas sigurno zanima, ha? Video spodaj, packi.

TCA 2009 so se zgodile v Gibson Amphitheatre v Universal Cityu včeraj, 9. avgusta 2009, dogodek pa so povezovali bratje Jonas (Jonas Brothers), med vidnejše uspehe pa lahko prištejemo še TV serijo Gossip Girl, ki se je prigrebla do 4 surfov.

Celoten seznam zmagovalcev si preberite na E! Online, jaz pa se odpravljam spat ... tu je ura tri zjutraj in nisem pri volji za daljše poročanje, after party je bil spet kar uspešen.

***

Za ŽVPL, iz najstniškega Universal Citya, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Miley Cyrus pleše ob drogu na Teen Choice Awards 2009 / vir: Celebutopia - thumbnail

Miley Cyrus pleše ob drogu na Teen Choice Awards 2009 / vir: Celebutopia