v rubriki šoubiznis:
.. / / / 06.06.2009 08:57

ZNT #10: Naval novih zvezd na Twitter

Na Twitterju je bil petek in dan za #followfriday, tako da smo opazili dosti novih zvezdnic (LIndsay Lohan, Hilary Duff, sestri Olsen, in še in še) na Twitterju, jaz sem na poti v Slovenijo, trenutno v Frankfurtu, do 2h bom baje že doma, šef ma danes en pomemben dan, ki ga že ne smem zamuditi. Če ne veste o čem govorim, mu sledite - na Twitterju ;)

Nove zvezde na Twitterju

Na Twitterju so se nam pridružile: Lindsay Lohan, Hilary Duff, Dakota Fanning, sestri Mary-Kate in Ashley Olsen, Amanda Bynes, Brittany Snow, Eminem, Meryl Streep, Zac Efron, neprava Kirsten Stewart pa se že nekaj časa trudi, da bi jo sledilo manj ljudi ljudi, a jo še vedno sledi več kot 70.000 ljudi.

Hitri ZNT report

Muzičar Pete Wentz je praznoval 30. rojstni dan, Brittny Gastineau želi, da posvojite tole psičko, Lauren Conrad ima za podpisat kar nekaj izvodov prihajajoče z naslovom L.A. Candy, na police pride 16. junija, Greg Grunberg, heroj iz Herojev je govoril o epilepsiji, Denise Richards pa bo gostja pri Jimmyu Fallonu, Paris Hilton, ki je sicev v Wisconsonu (glej fotko), pa pri Davidu Letermanu.

***

Danes malce krajši, z jet lagom težje pišem in spremljam vse skupaj. Se tipkamo čez nekaj dni, ko se žurka konča.

Za ŽVPL, iz Hamburga, Nemčija

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Paris Hilton, njen fant in njen oboževalec / vir: twitpic.com - thumbnail

Paris Hilton, njen fant in njen oboževalec / vir: twitpic.com