v rubriki šoubiznis:
.. / / / 19.05.2009 07:54

ZNT #2: Usher je tudi na Twitterju

Kaj so počele zvezde včeraj? Nič lažjega, tu je ZNT (zvezde na Twitterju) #2! Včerajšnji dan je minil v znamenju Usherja, katerega je za Twitter navdušil Ashton "Twitter Pusher" Kutscher, Dita Von Teese je pokazala dekolte svoje nove večerne obleke ...

Andy Dick v sredo odhaja na Spring Break v Fort Lauderdale (želimo si čim več objavljenih fotk na Twitterju), Katy Perry je trenutno v Avstriji in ne more spati, zato tweeta. Paulo Coelho, priznani pissatelj pa želi izvedeti vaša mnenja o njegovem blogu.

V Cannesu dogaja

Dita Von Teese je še vedno v Cannesu, tokrat je objavila sliko s svojega balkona podnevi, poleg tega pa je v naslednjem čivku objavila sliko popolne večerne obleke, ki je jo je oblikoval Alexis Mabille in ima priročni žepek za njeno šminko (glej fotografijo levo). V Cannesu pa je že drugi dan tudi manekenka Doutzen Kroes, ki pa svoje obleke na žalost ni pokazala.

Na Twitterju tudi Usher

Demi Moore je na snemanju novega filma Ashtona Kutscherja, skupaj sta za Twitter navdušila tudi reperja Usherja, ki je prej rekel, da se ne bo pridružil Twitterju, v prvem zapisu pa izjavil: "If you can't beat them, join em!" (vir) in ima do trenutka ko je tale članek objavljen več kot 20.000 sledlcev (v 14 urah)!

Kutscher je še dodal, da se počuti kot preprodajalec Twitterja (vir) in se močno strinjam z njim. Čez nekaj ur Usher pove, da skupaj z Ashtonom in Katherine snemajo film Five Killers (v kinih bo naslednje leto), ki ga režira Robert Luketic, ki je kakopak tudi na Twitterju.

Mariah doma, Paris pa v Francij

Mariah Carey počiva pred jutrišnjim odhodom v studio in navaja psičko Cha cha na vodo, je kar sama skočila v bazen, Mariha pa pravi, da je bila prav ljubka (dooolgčas press). Prav nasprotno pa ni dolgčas Paris Hilton, ki je na Azurni obali, v hotelu Du Cap (fotka v galeriji levo), kjer je imela neverjetno kosilo in sončenje po kosilu, objavila pa je sliko, kako jo zalezujejo paparaci (fotka tule) ...

Hayden se uči nalagati slike

Hayden Panettiere je njena vizažistka zafrkavala, ker je v več kot pol dneva zapisala le en čivk, "maščevala" se ji je pa tako, da je njeno fotko objavila na TwitPicu. AnnaLynne McCord, zvezdnica nove verzije 90210 pravi, da je je zaljubila v Roberta Pattinsona in da jo zanima, če gleda 90210. Twitter ljubezen? Poročamo kako se bo razvila.

Še nekaj (ne)pomembnih

Perez Hilton, zvezdniški blogger poroča, da Eminem govori o Mariah Carey in njenem možu Nicku Cannonu, posnetek najdete na YouTube. Mlada mamica Bruke Burke je razkrila svojo najljubšo majico za mamice, "šokantno novico" je sčivkala tudi Miley Cyrus, ki misli, da bo spet začela uporabljati eye-liner. Res, noro, o tem bodo poročali na CNN že čez 15 minut.

Na setu pornografije

Jenna Haze in Jesse Jane sta obedve odšli na set vsaka svojega filma, ena je danes režirala sceno, druga pa igrala v njej, Niki Benz pa je na svoji spletni strani objavila nov solo video. Vsebina je plačljiva, zato si je nisem ogledal :(

***

Takole, to je pregled zvezdniških čivkov na dan 19.05.2009 po Los Angeleskem času. Povejte mi, če so vam članki iz serije Zvezde na Twitter-ju vsaj malo zanimivi in ali naj z njimi nadaljujem, ali ne. Hvala za komentarje!

Za ŽVPL, iz rahlo deževnega in depresivnega Cancúna, Mehika

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Usher in Ashton Kutscher / vir: twitpic.com - thumbnail

Usher in Ashton Kutscher / vir: twitpic.com