v rubriki šoubiznis:
.. / / / 03.06.2009 15:22

ZNT #9: Ashton Kutcher z 2 milijona sledilci

Tokrat v ZNT: Ashton Kutcher z 2 milijona sledicli, Adriana Lima v Beogradu, Tila Tequila poseksala DJ-a, iJustine na MTV Movie Awards, ogledali si boste lahko tudi MTV 360 galerijo, Dita je v Parizu, Lenny Kravitz prihaja v Slovenijo, Perez Hilton pa je bolj vpliven kot Ashton Kutcher, čeprav ima le ta več kot dva milijona sledilcev?!

Takole, današnji Twitter report:

Adriana v Beogradu, MTV 360 galerija, Dita v Parizu

Adriana Lima, če je seveda taprava, pravi, da pogreša New York, ampak da ima rada Beograd in beograjčane (na sliki levo). MTV je objavil zelo zanimivo 360 stopinjsko galerijo z MTV Movie Awards (o tem so zvezde že čivkale), ki si jo lahko ogledate tule. Dita Von Teese je spet v Parizu, na TwitPicu je objavila kar nekaj slik, country pevec Willie Neslon pa napoveduje nov album American Classic, ki izide 25. avgusta letos.

Tila je poseksala DJ-a

Pevka in starleta Tila Tequila je objavila povezavo do videa, v katerem je predstavila nov singel z naslovom I Fucked a DJ, bolj kot ta pa je zanimiv njen video z nedavnega fotošuta, zato si ga le oglejte ;)

Lenny v Italiji, iJustine na MTV Movie Awards

Lenny Kravitz je v čivknil, da je že v Italiji in da bo naslednje tri dni tam, ... vemo Lenny, potem pa 8. junija prideš v Slovenijo, a ne. iJustine je, kot smo že poročali bila na MTV Movie Awards, tokrat pa je objavila blog zapis in video poročilo z dogodka in moram priznati, je kar zabavna, ...

... ko bom prišel nazaj, si bom nadel psevdonim iJustin in tudi sam odprl YouTube kanal, ter za ŽVPL poročal tako kot iJustine. Obljubim ...

Perez bolj vpliven kot Ashton, ki ima 2 mio sledilcev?

Perez Hilton je prišel na seznam 10 najbolj vplivnih ljudi na Twitterju in je važen. Saj je lahko, če še Ashton Kutcher ni prišel na seznam, potem je lahko. Pa ma Ashton 2 milijona sledilcev (2 milijona), uhh, Oprah se lahko skrije!

***

Det's it, spet je že jutro, lahko noč v Slovenijo!

Za ŽVPL, iz Cancúna, Mehika

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Prijatelji Adriane Lime z Beograda / vir: twitpic.com - thumbnail

Prijatelji Adriane Lime z Beograda / vir: twitpic.com