.. / / / 11.12.2003

Bizarne spletne strani 2003

Leto se bliža koncu, snega še ni, nekateri ŽVPLovi novinarji delajo s polno paro, drugi pa imamo toliko časa, da pišemo take prispevke, kot je tale. Samo za Vas, dragi bralci, smo presurfali svetovni splet do Japonske in nazaj in zdaj vam s ponosom predstavljamo najslabše od najslabših spletnih strani! Ekskluzivno! Including, but not limited to: "Play with J.Lo's Ass, Naked Lhama dancing & Jesus the Monster Truck" !!!

No, morda je koristno omeniti, da pri predstavljenih spletnih straneh ne gre le za najslabše strani, dodali smo tudi najbolj bizarne, zabavne, vznesene in podobne strani. Je pa res, da so nekatere prav res zelo zanič.

Pa pojdimo "po vrsti, kot hiške v Trsti".

Kar se tiče dizajna spletne strani, po pobruhanosti vodi Argren, kjer lahko nabavite vse od najmanjše kamere na svetu do disko krogle ali kosmate prestavne ročice! Zapravljajte na www.arngren.net

Dekleta in fantje! Ste stari že šestnajst pa še vedno nedolžni!? To življensko krivico vam bo pomagal odpraviti prijeten fant azijskega videza, ki ne jebe zakona in živi življenje na nevarni strani, z vetrom v laseh! Ladies & Gents, we give you, The Asian Prince (http://www.geocities.com/asianprince_213/)!!!

Če se s princem ne boste ujeli, pa dekleta pišite na ŽVPL in dodajte sliko. Nujno dodajte sliko! Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali pri defloraciji. Fantje pa lahko svoj presežek moškosti darujejo svetu na mednarodnem drkanju za mir, podrobnosti na www.masturbateforpeace.com .

All you gangstas out there! Samo za vas smo poiskali Gangsta Name Generator! Če ste naveličani debilnih, čeških imen kot so Matjaž, Davorin, Gregor, Domen, Martin, Matic, Filip in podobna, si s pomočjo gangsta name generatorja ustvarite novo identiteto. Spodaj podpisani je od danes naprej znan kot Stanky Left-Hand Train Jumpa! Fuck all y'all on www.jasonschock.com/gangsta/! (P.S.: na levi strani v navigaciji lahko odkrijete še svoje porno, taxi ime).

Za rokerje do smrti bo preimern obisk spletne strani Beer Cats - the hardest drinking band in history! Obvezno obiščite stran s prižganimi zvočniki! Nažgite se ga s pivom in slemajte do konca na beercats.com .

Včasih na netu naletimo na strani, za katere nam po najboljši volji ni pol kurca jasno, kaj hočejo povedati in kaj deliti z nami. Dober primer je delo gospoda Dona Filemona (http://www.donfilemon.com/). Obvezno si snemite filmček, ki vam ga ponuja (donfilemon-corona2.wmv)!!! Prvi, ki ugotovi, WHAT THE FUCK IS GOING ON, mu jaz, Stanky Left-Hand Train Jumpa, plačam pivo!

Ste veliki manj kot 145cm in tehtate več kot 100kg? Potem je tole stran za vas! Sodelujte v spletni igri "Name that candybar!" na strani www.sci.mus.mn.us/sln/tf/c/crosssection/namethatbar.html ! Pa dober tek!

Mnogo je fantov med nami, ki sanjarijo, da bi drago Jenifer Lopez malo potrepljali po ritki! In jasno, na netu lahko naredite tudi to. Popolnoma zastonj, no credit card needed! Na strani www.dayudie.com/flash/dudpics_display.asp?vid=175 lahko J.Lo natepete po riti, ji porinete jezik v ritno luknjico, tja zatlačite malega glodalca ali pa jo sklistirate! Enkrat v življenju je potrebno preizkusiti tudi to! Uživajte!

Vas muči slaba vest, ker ste z interneta kradli mp3-je in si zdaj ubogi Lars Ulrich ne more kupiti še enega belega tigra, katerega koža bi super izgledala ob nagačeni pandi v njegovi jesenski rezidenci v Tibetu? Niste edini! Končno imate možnost, da se znebite tega neznosnega bremena in zaživite polno življenje kot posameznik! Pošljite svoje mp3-je NAZAJ! Obiščite www.sendthemback.org !

V Ameriki se bližajo volitve in teksaški kavboj rabi vso podporo, ki jo lahko dobi. Če se z njim ne strinjate, dobremu možu iz Teksasa onemogočite pot do ponovne izvolitve, hkrati pa si napolnite dušo in telo z modrostjo GOLE PLEŠOČE LAME! Evo: www.frolic.org ! Nominirajte za ameriškega predsednika lamo! Če lahko GWB vlada, lahko tudi lama! Če pa ste Bushevi pristaši, vam bo stran, kjer "America Kicks Ass!" gotovo všeč! Na tej strani si lahko ogledate "Jesus, The monster Truck" na "America kicks ass" tour 2004. Ooh say can you see ... www.jesusthemonstertruck.com

In še zadnja poslastica! ŽVPL se, kot morda veste (v resnici ne, op.u.), počasi in skrbno prenavlja! Predlagam, da skrb za prenovo našega dragega časopisa prepustimo strokovnjakom za spletni dizajn, firmi Webtek. Samo klik na njihovo stran, pa boste prepričani.

Takole, s tem smo zaključili, upam, da ste se kaj novega naučili in da boste s pridom uporabljali svoja gangsta imena!

P.S.: Ste že slišali himno spletne strani TheSpark.com?!?! Niste? Potem ne veste, kaj zamujate :-)

Stanky left-hand jumpa A.K.A

Matjaž Ličer - avatar

Matjaž Ličer

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 140 člankov.

Llama Lisa (prva DaVincijeva skica - dalec pred Mona Liso) - thumbnail

Llama Lisa (prva DaVincijeva skica - dalec pred Mona Liso)