.. / / / 01.03.2002

Dnevi odprtih vrat na ŽVPL

Res je. Po informativnih dnevih v slovenskih šolah se odpira tudi ŽVPL. Od 1. do 8. marca boste nadebudni pisci novic, člankov, napovedi in recenzij vseh vrst prišli na svoj račun. Na uredništvu ŽVPL-a smo se namreč odločili, da odpremo naša uredniška vrata, tako da bo vsak, ki ima vsaj malo literarne žilice lahko svoj članek objavil na ŽVPL-u.

Pišete lahko o naslednjih temah:o življenju, vesolju in sploh vsem (o pivu, žuru, seksu, frustraciji zaradi parkirnih listkov, ... dobri primeri so stari ŽVPLovski članki kot so, če jih naštejem le nekaj:

... seveda pa lahko tu pišete o praktično vsem kar se vam zljubi, kar vas moti, kar vam je všeč in se dogaja v vašem vsakdanjem življenju:

  • glasba (glasbene novičke, recenzije, kolumne, kakršne ponavadi najdete v rubriki glasba)
  • recenzije (koncertov, žurov, prireditev vseh vrst, ki ste se jih mogoče udeležili, kakršne ponavadi najdete v rubriki recenzije)
  • opise oz. recenzije lokalov, ter članke povezane z gostinsko industrijo (kakšne ponavadi (ne) najdete v rubriki lokali)

No, če ste že napisali svoj članek nam ga lahko pošljete na poseben e-naslov, kjer se bodo tovrstni članki zbirali, ki je: dneviodprtihvrat@zvpl.com. Če bo članek okej ali ne, boste zvedeli takrat, ko (če) bo objavljen na prvi strani, seveda pa vas bomo tudi obvestili o objavi!

Aha, še to. Če bo na zgornji naslov prišel članek, ki se bo uredništvu in Svetovalnem svetu zdel brezzvezen, dolgočasen in pust, ter če bo v nasprotju z našo interno uredniško politiko - skratka, če boste pošiljali članke, ni niso vredni počenega groša - jih ne bomo objavili!

Uživajte v življenju, vesolju in sploh vsem in ne pozabite na 42!

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.