.. / / / 01.11.2009 10:01

Dan ljubezni - nova spletna nadaljevanka

Dan ljubezni je nova slovenska spletna nadaljevanka, ki je premiero doživela včeraj 31.10. ob 19.00 na uradnem YouTube kanalu nadaljevanke.

Ne samo da je nova, po mojem vedenju je tudi prva spletna nadaljevanka, pa bi že po prvem spletnem delu lahko rekel, da je boljša kot vse kar sta v zadnjih letih naredila komercialka in nacionalka skupaj. Kaj, če bi imeli tile fantje budžete POP-a ali RTV Slovenija ...

Glavna akterja nadaljevanke Dan ljubezni sta Anže (Niko Zagode) in Simon (Luka Marčetič - tudi avtor in režiser), skozi nadaljevanko pa bomo spremljali njune ljubezenske dogodivščine. Najprej priporočam ogled dveh predfilmov (teaserja) za web nadaljevanko, potem pa še prvi del ... baje bomo videli 12 delov, ki bodo na DanLjubezni.com na sporedu vsakih 14 dni!

Dan ljubezni S01E01

Simon zagleda ljubezen svojega življenja, medtem ko ima Anže drugačne načrte.

Nadaljevanka je delo dveh domačih video produkcij: DSJ.Crew in KNPro, ki sta skupaj že zakrivili filmsko verzijo legendarnega Požigalca (Požigalec - The Movie). Odlično, fantje in dekleta!

RTV Slovenija bi mogla njim dat miljaužnt € za svež pristop, ne pa Đurotu za remake Only fools and horses, grem stavit, da bi za 1/10 d'narja naredili 10x več! Lahko rečem samo: k(l)apo dol!

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Dan ljubezni - nova slovenska spletna nadaljevanjka - thumbnail

Dan ljubezni - nova slovenska spletna nadaljevanjka