.. / / / 09.06.2010 11:38

Debrahlee Lorenzana: odpuščena zaradi videza?

Debrahlee Lorenzana je stara 33 letna samska mati, visoka je 170 cm, tehta 56 kilogramov, na pogled prava krasotica, a naj bi bila na račun svojega videza odpuščena iz banke Citibank, kjer je Portoričanka po rodu delala do leta 2009! Prejšnji teden je o njej poročal Village Voice, ta teden je Debrahlee globalni hit!

Debrahlee je bila odpuščena, ker naj bi s svojim videzom, ki je bil preveč moteč, mešala glave predvsem moškim sodelavcem. Bivša sodelavka Tanisha Ritter je priznala, da so se moški rahlo čudno obnašali v Debrahleejini prisotnosti:

Moški so se ob njej spreminjali v popolne idiote. To, da so se moški tako obnašali pa ne bi smela biti njena krivda.

Sprememba stila oblačenja, nato odpoved

Po tem, ko so ji nekaj časa diktirali kako naj se oblači: prepovedali so, da nosi oprijete kostime, krila do kolen, 7 cm petke in oprijete pulije, so se šefi odločili, da Debrahlee kar odpustijo.

A Lorenzana jim ni ostala dolžna: kljub klavzuli, zaradi katere njen primer ne bo prišel pred poroto in sodnika, ampak bo o njeni usodi odločal mediator, se je skupaj z odvetnikom Jackom Tucknerjem vseeno pritožila pri svojem bivšem delodajalcu Citibank. In prav je tako. Lepa dekleta zaradi moških glav ne bi smela trpeti, sploh pa ne biti odpuščena zaradi tega.

Če bi ŽVPL recimo imel svojo pisarno v Los Angelesu ali New Yorku (kjer Debrahlee tudi stanuje), bi jaz z veseljem imel trop brhkih asistentk, kot je Deb ... kar poglejte si njene fotografije in mi priznajte, da bi tudi vi, fantje z veseljem imeli takšnole sodelavko. In ve punce, ... vem da ste Debrahlee močno fouš, saj ima obline, stas, kot si ga želi marsikatera ženska.

Namesto, da odpuščajo seksi in sposobne dekline (kar Debrahlee zagotovo je, saj je bila že večkrat uslužbenka meseca), naj odpustijo 100 kilske mrože, ki se valjajo po pisarnah vsak dan. Če že morajo odpuščati koga zarad' videza!!!

Vse in še več o Debrahlle najdete na posebni strani villagevoice.com

***

Za ŽVPL, iz diskriminatornega New Yorka, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Debrahlee Lorenzana - odpuščena, ker je bila preveč seksi / vir: Village Voice - thumbnail

Debrahlee Lorenzana - odpuščena, ker je bila preveč seksi / vir: Village Voice