.. / / / 05.07.1999

Dnevnik mlade nimfomanke IX

Zanimivo, kako lahko človek vsak dan ugotovi kaj novega. Čeprav misli, da skoraj vse ve. Tako kot jaz naprimer. Do sedaj (skoraj 5 let) sem v "tistih" dneh uporabljala higienske vložke. Vedno drugačne, čeprav ni bilo kakšne bistvene razlike. Potem pa sem pred nekaj dnevi nepričakovano dobila menstruacijo, in to ravno takrat, ko sem bila na obisku pri prijateljici.

Zadeva sploh ne bi bila problematična, če ne bi imela kratkega krila, pod njim pa ničesar. Vložek dejansko zelo težko stoji sam od sebe. Tako mi ni preostalo drugega, kot da uporabim prijateljičin tampon. Sprva mi sploh ni bilo jasno, kako se ta zadeva uporablja. Nisem si namreč predstavljala, da imaš par dni konstantno nekaj v nožnici. Saj ne, da bi me motilo.

Skratka, nič posebnega, ampak zame je to odkritje pomenilo kot človeštvu sestop na Luno. Še kar mi ne gre v glavo, kako tega nisem vedela prej.

Spet preveč nakladam. Obljubim, da ne bom več o tem. Ta stvar me je tako prevzela, da bi skoraj pozabila pisati o tisti najbolj pomembni zadevi, ki se mi je zgodila ta teden. Kot sem že omenila prejšnjič, starci so šli na morje. Obljubila sem si, da ne bom prirejala nekih strašnih žurk, a jaz sem jaz. Enostavno ne morem iz svoje kože.

Povabila sem sicer "izbrance", a vedno se zgodi tako, da ne pridejo samo povabljenci. Vsak namreč še ima kolege, ti kolegi imajo svoje kolege itd. Pa je bila polna hiša. Samo nažalost ne tako smešna kot istoimenska nanizanka. Največ problemov je bilo tako kot vedno z nabavo pijače. V praksi je ponavadi tako - če kupiš več vina kot piva, bodo pili pivo, če imaš neskončno platojev piva se bodo vrgli na vino, da o izbiri vodk in ostalih žganih pijačah sploh ne govorim. Ko sem torej premišljevala, kaj kupiti, sem skoraj pristala pri brezalkoholnih pijačah. Dobro, da so mi pri celotni organizaciji pomagale kolegice.

Začelo se je pozno popoldne v petek, slabih par ur za tem, ko so starci odšli. Folk je kar kapljal, jaz pa sem se zgražala, namesto da bi brezskrbno uživala, kot se za žurke spodobi. Glasba je bila nenormalno glasna, upala sem samo, da se sosedje ne bodo pritoževali oz. še huje, da ne bodo prav hinavsko povedali tastarim, kaj se je dogajalo. Ob takih trenutkih si vedno prisežem, da ne bo žurk pri meni NIKOLI VEČ, a kaj, ko me naslednje leto spet zamika.

Torej, zgledala sem kot zombi, pravzaprav huje, folk pa se je več kot očitno zelo zelo zabaval. Ugotovila sem, da je najbolje, da sploh ne grem v hišo in trepetam pred morebitnimi poškodbami tako živih osebkov kot našega inventarja. Zato sem se odpravila na kratek sprehod v bližnji gozd.

Tu sem se večkrat sprehajala, saj ni bilo žive duše, ki bi mi težila. Nisem dolgo hodila po gozdu, ko sem zaslišala nekakšne čudne zvoke. Najprej sem se ustrašila, ker sem mislila, da se okrog potika kakšna zblojena žival, potem pa sem zagledala tvorca teh zvokov. Oziroma dva.

Ker je bila že tema, nisem dobro razločila kdo sta bila in kaj sta počela, zato sem se prav hinavsko potuhnila za bližnje grmovje in oprezala. Najprej se je slišalo moško vzdihovanje. Po napetem opazovanju sem natančneje videla dve postavi.

Ena je bila prislonjena na drevo, druga pa je klečala na kolenih pred njo. Zdaj mi je bilo kljub temni noči že bolj jasno, kaj se utegne dogajati. Tip in ženska sta malce ušla z moje žurke in se odločila pozabavati v gozdu. Saj ne da bi me motilo. Nasprotno.

Odločila sem se, da bom opazovala do konca. Tega namreč še nisem doživela, zato te priložnosti nisem imela namena izpustiti. Udomačila sem se v grmovju in budno opazovala dogajanje. Parček je bil še vedno v istem položaju. Ženska mu ga je več kot očitno vlekla. Tip pa je neznansko užival in se zvijal ob drevesu.

Moram priznati, da sem se tudi jaz precej nalezla tega občutka, saj je vendar vse skupaj delovalo kot cenen pornič z malce slabšo vidljivostjo. Tipu je očitno ugajalo fafanje, saj je še kar vztrajal. Jaz pa tudi nisem imela nič proti. Kar vživela sem se v vlogo tiste bejbe in si več kot realistično predstavljala, kako z vročim jezikom v mojih ustih obdelujem trdo, pokončno in željno moško orodje.

Oblizovala sem si ustnice in tako padla v sceno, da sem si kar v moji glavi začela ustvarjati svoj scenarij, čisto pa sem pozabila na to, kaj dejansko gledam. Odprla sem oči in opazila, da sta bila postavljena že drugače, še bolj izzivalno. Zdaj je bila ona prislonjena k drevesu s sprednjo stranjo, on pa se je ravno tako s sprednjo stranjo pritisnil k njej in jo v takem položaju porival.

Bilo je tako sunkovito in silovito, da bi "ubogo" dekle, ki se je trdno oklepala debla, skoraj podrla drevo. Srečo sta imela, da je bila glasba z mojega partija tako glasna, da ju je preslišala. Vzdihovala sta namreč tako glasno in strastno, da bi lahko samo s poslušanjem le-tega, brez gledanja, občutil naslado in užitke, ki sta si jih dajala. Vsaj jaz.

Tako sta me prepričala, da mi je čisto nehote roka zašla pod hlačke. Vsakič, ko ji ga je zarinil, sem slišala. Vsak njen vzdih me je vzburil za dve stopnji, vsak njen krik mi je zmočil muco za tri stopnje. Seksala sta vedno hitreje, vedni bliže sta bila vrhuncu. Tudi meni, ki sem čutila z njima, je roka vedno hitreje krožila po ščegetavčku. Želela sem, da se njen zunanji in moj notranji krik zlijeta v eno. Da se ji njegova tekočina razlije po notranjosti ravno takrat, ko se meni zmeša od užitka. Da doživiva hkratno sprostitev in se potešeni vrneva na zabavo.

Ni bilo treba dolgo čakati. Želja se mi je uresničila. Ženska pa ni imela pojma, kaj se dogaja.

Juicy - avatar

Juicy

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 03.03.2001 na ŽVPL-u skupaj objavil 12 člankov.

Juicy v samostoječih nogavicah / vir: http://flic.kr/p/6Nwx4D - thumbnail

Juicy v samostoječih nogavicah / vir: http://flic.kr/p/6Nwx4D