.. / / / 31.05.1999

Dnevnik mlade nimfomanke IV

23. 5. 1999 - Z Nastjo (bejbo, ki me je pobrala, ko sem štopala) se po tistem nisva razšli. Nasprotno. Vedno bolj sva postajali povezani. Pa ne samo tako, telesno, tudi drugače, bolj psihično. Kot sva ugotovili že pri prvem srečanju, sva imeli zelo podobne misli in dejanja.

Pri njej mi je bilo najbolj všeč (kar se tiče "netelesnih" karakteristik), da ni imela fanta. S takimi ženskami, kao prijateljicami, sem imela vedno slabe izkušnje. Prvič, take bejbe so imele zeloooo malo časa. Pravzaprav sem dobila občutek, da so hotele z mano ven samo zato, ker so bili njihovi tipi tako ali drugače zasedeni (najbrž so se dol dajali z drugimi).

Skratka, to se je zgodilo nekajkrat na leto, pa še to je bilo potem brezveze. Ni večjega dolgčasa kot "žurati" z žensko, ki ima tipa. Dela se vsa krepostna, drži se te kot klop, bog ne daj, da bi izginila s kakim tipom (bila je sicer ena normalna pred nekaj časa, pa si je tudi ona na žalost našla tipa). In tako je šel cel večer po gobe. Nič pijače, nič tipov, nič ničesar.

No, in zdaj je v moje življenje vstopila Nastja. Že njen prihod je bil fenomenalen, že takoj na začetku mi je ponudila nekaj, kar mi še ni nobena. Takoj mi je dala vse, daje mi še zdaj. Slaba dva tedna se že poznava, pa se mi zdi, kot da jo poznam že celo življenje. Sploh ne morem več brez nje. Pa nisem lezbijka, da ne bo pomote. Enostavno vse hočem doživljati z njo.

Širi mi nova obzorja, predvsem obzorja spolnosti, kar mi najbolj ugaja. Hodi na faks, mene čaka drugo leto. Razmišljam, da bi šla kar po njenih stopinjah. Tako bom študirala kar me veseli, pa še z njo bom ... ah, ne bom prehitevala dogodkov. Do takrat je še eno leto, lahko postaneva smrtni sovražnici. Upam, da ne.

Štiri dni zatem, ko sva se spoznali, me je povabila na morje. Dan je bil odličen, učit se mi itak ni dalo (čeprav je letos matura - jao), tako da sploh nisem oklevala. Samo da sem bila z njo, to je bil sinonim za dobro preživeti prosti čas. Starci mi niso morili, in to samo zato, ker so videli, da grem s punco. Res ne razumem teh tastarih. Ali mislijo, da če grem ven s prijateljico, da ne bom imela kontaktov s tipi?? O, seveda. Samo še v hujši obliki. Sploh če sem z Nastjo.

Prišla me je torej iskat pred hišo, kjer sem jo že nestrpno pričakovala. Bila je seksi kot vedno. Ne vem zakaj, ampak ta ženska me je neznansko vzburjala. Ampak, kot sem že rekla, nisem lezbijka. Med vožnjo sva poslušali glasbo do konca in se prepustili vetru, ki je pihal skozi odprta okna. Nisem mogla kaj, da ne bi opazila, kako so ji rahlo nabreknile bradavičke. Prijelo me je, da bi ji kar sredi vožnje strgala dol majčko in se lotila njenih lepih čvrstih prsi. Pa je ostalo samo pri mojih mokrih hlačkah, kajti nevarno sva se bližali cilju.

Takoj ko sva uspeli parkirati avto (kar sredi maja v Portorožu ni najbolj enostavno), sva se odpravili na plažo. Nisva bili ravno prepričani, če se bova lahko kopali, samo nekako ni bilo druge možnosti. Se bova pa sončili, če ne drugega. Želeli sva si na pomol, pa je bilo preveč ljudi. Najmanj, kar sem si želela poleg, so bili kakšni senilni starčki ali neumni turisti.

Tako sva poiskali kar svoj kotiček plaže in se udobno namestili. Preoblekli sva se v kopalke (pravzaprav samo slekli zgornja oblačila, ker sva jih imeli pod njimi) ter razprostrli brisače. Nastja je potegnila iz torbe kremo za sončenje, se ulegla na trebuh in mi jo brez besed, samo z božanskim nasmehom podala. Pravzaprav sem na to komaj čakala.

Kremo sem ji kapnila najprej na vrat in zgornji del hrbta. Z rokami sem jo nežno in počasi razmazala. Čutila sem vsak njen gib, vsako njeno mišico. Imela je čudovito gladko kožo, ki se je nisem in nisem mogla naveličati. Počasi sem se premaknila proti pasu. Masirala sem ji hrbet, najprej rahlo, potem vedno močneje.

Ne da bi jo vprašala, sem ji odpela modrček, ker enostavno nisem mogla mimo njih. Mimo njenih polnih in jedrih prsi, ki sem jih že v avtu tako poželjivo gledala. Sploh se nisem zavedala, da sva na javnem prostoru, da ljudje hodijo mimo. Pa me niti ni zanimalo, ravno tako nje ne. Opazila sem namreč, da je ni prav nič motilo, ko sem se konico prsta dotaknila njene zdaj že trde bradavičke. Samo rahlo je zapredla in se malce dvignila. Isto sem storila še z drugo bradavičko. Imelo me je, da bi jih kar stisnila, da bi zarinila v njene prsi moje dolge nohte. Nekako sem ravno to hotela storiti, ko me je nekdo zmotil.

Ne vem od kod se je za nama pojavil neznan tip in naju kar opazoval. Najprej mi je bilo malce nerodno in pomislila sem, da bo Nastji še bolj. Toda očitno je nisem dobro poznala. Namenoma se je obrnila na hrbet, pogled nanjo mi je vzel sapo. Še bolj pa tipu. Kopalke so mu med nogami kar nabreknile. Nastji je to očitno ugajalo, mene pa je tudi nehalo motiti. Izzivalno ga je pogledala in mu rekla, naj se usede zraven in naju gleda.

Najprej mu ni bilo nič jasno, a se ni nič pritoževal in se je kot zvesti suženj usedel zraven. Jaz sem nadaljevala, kjer sem ostala. Pri njenem bujnem oprsju. Zdaj je bilo lažje, ker je ležala na hrbtu. Narahlo sem jo praskala z nohti in se spuščala vedno nižje. Kot bi vedela, je razširila noge. Skoraj sem pozabila, da je še nekdo zraven, ko ga je Nastja povabila, naj mi sledi. Niti malo ni okleval in že je njegova močna roka sledila moji.

Moja za hlačke kopalk, njegova vztrajno za mojo. Moja po njenih razmočenih brazdah, njegova ravno tako. Moj prst v voljno in potrebno odprtino, njegov prst do njene ritke. Prste sva ji porivala enakomerno, v ritmu, ona pa je samo ječala od užitka. Toda ni hotela do vrhunca. Želela si je, da užijem prej kot ona. Počasi je vstala in mi nakazala, naj se uležem na njeno mesto. Tipu je dobesedno ukazala, naj mi jo liže. Še preden sem dojela, sem imela hlačke že bogvedi kje, na moji mucki pa neznan, a prijeten jezik.

Tudi ona ni ostala praznih rok. Dobesedno. Najprej mi je zarinila jezik globoko v usta, potem pa se je začela igrati z mojimi joški. Njeni prsti so bili tako nežni in spretni, odlično so dopolnjevali tisto, kar se je dogajalo spodaj. Jaz pa sem samo ležala in uživala. In kot bi Nastja vedela, kaj mi v tistem trenutku manjka, je tipu spet ukazala. Čisto preprosto. Porini ji ga noter.

Že samo ob zvoku teh besed, načinu, kako je to rekla, mi je skoraj prišlo. Z nogami sem se ga oklenila okoli pasu in jahanje se je začelo. Že samo porivanje je bilo božansko, še bolj pa me je vzburjala Nastjina prisotnost in njene roke na mojem telesu. Močno mi je drgnila bradavičke, tip pa je v njenem ritmu nabadal. Čutila sem, da se bliža. Orgazem namreč.

Upam, da nisem bila preglasna.

Juicy - avatar

Juicy

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 03.03.2001 na ŽVPL-u skupaj objavil 12 člankov.

Juicy leži na plaži / vir: http://flic.kr/p/4XXTy5 - thumbnail

Juicy leži na plaži / vir: http://flic.kr/p/4XXTy5