.. / / / 07.06.1999

Dnevnik mlade nimfomanke V

1. 6. 1999 - Prvi junijski dan. Pa ne bo prinesel nič dobrega. Le en kup učenja, ki se mu nikakor ne bom mogla izogniti. Matura seveda. Najslabše je to, da se niti z Nastjo ne morem kaj prida videti, saj ima tudi ona izpite.V šoli so vsi panični, prfoksi težijo sto na uro, iz te mature delajo celega hudiča. A dejansko ni nič drugega kot samo pet malce obsežnejših kontrolk. No ja, vsaj zame.

Stvari hitro dojemam in na srečo mi srednja šola po tej plati ni delala težav. Čeprav so se našli osebki, ki so mi na vsak način hoteli zagreniti srednješolska leta. Predvsem so bili to stari, konzervativni prfoksi, ki se nekako niso strinjali z mojim obnašanjem in mojim dojemanjem sveta. Pa mi niso mogli nič. Vedno sem preveč vedela. Ali pa ravno toliko, kot je bilo treba. V bistvu se sploh nisem ukvarjala z njimi. Mislila sem na čisto druge stvari.

Bolj so me v bistvu zanimali sošolci. Ne vem kolikokrat sem se v razredu zbudila iz svojih globokih razmišljanj ter se zavedla, da razmišljam o njih. O vseh po vrsti. Sicer jih nimam veliko, v razredu jih je šest, zanimivo pa je, da so prav vsi, vsak na svoj način, dobri tipi. Kaj premišljujem, ni težko ugotoviti, saj je vedno več ali manj isto. "Princip je isti, sve su ostalo nianse" kot pravi Đorđe Balašević.

Danes se je spet pojavila ena taka "razmišljujoča niansa". Razred se je kar naenkrat izpraznil, ni bilo ne prfoksev ne sošolk. Samo jaz in moji sošolci. "Nedolžno" sem sedela v svoji klopi, sošolci pa so me obkrožili. Pristopil je prvi, me zgrabil k sebi in strastno zalizal. Drugi me je tačas slekel, kar ni bilo težko, saj sem imela kratko oblekco na gumbe. Kar naenkrat sem na sebi začutila šest parov rok. Dotikale so se me prav povsod. Eden me je božal po obrazu, drugi po hrbtu, tretji po prsih, četrti po trebuhu, peti po ritki ... mokra pa nisem bila samo šestkrat več kot ponavadi, ampak petdesetkrat več.

Kmalu so hoteli več in so me počasi položili na mizo. Pristopil je prvi, mi razprl noge in si na hitro odpel hlače. Ven mu je pogledal dobesedno velikan. Miza je bila že mokra, on pa je, ne vem zakaj, čakal. Pričakovala sem, da bo takoj prešel v akcijo, pa ni. Niti sanjalo se mi ni, kaj mi bodo fantje pripravili. Pa sem takoj ugotovila. Pristopil je še drugi ter naredil isto kot prvi. Neverjetno, tudi on je imel velikana med nogami. Isto so storili še vsi ostali.

Hoteli so se torej igrati, hoteli so me zdražiti do konca. Jaz naj vsa potrebna gledam šest ogromnih erektiranih tičev okoli mene, oni se bodo pa naslajali ... Ne ne, to pa ne. Prvega korenjaka, ki mi je bil pri roki, sem grobo zgrabila in ga potisnila v usta. Vlekla sem ga hitro in trdo, zanalašč sem ga še rahlo odrgnila z zobmi, da je tip rahlo zastokal. Takoj ga je vzel ven.

Ko so to videli ostali, naenkrat niso bili več tako prijazni kot prej. Očitno so se odločili, da me bodo grdo kaznovali. Pa so se zmotili, kajti spregledali so eno malenkost. Ljubila sem grobost in krutost v seksu. Rada sem bila gospodarica, še raje pa ponižna sužnja. Zato me je njihova namera samo še bolj vzburila. Predvidevala sem, da me nameravajo skupinsko posiliti. Nekoč se mi je že zgodilo nekaj takega ("posiljena" sem bila na željo) in doživela sem orgazem kot ga nisem potem še dolgo. In zdaj spet. Sicer res samo v moji domišljiji, ampak . Who cares.

Ostala sem torej pri sovražno naperjenih, z batinami zunaj, sošolcih. Zavedala sem se, da se ne bom izmuznila nobenemu. Da bom čutila, da bom vase sprejela vseh šest. Igra se je začela. Prvi je bil že noter. Nabijal je tako grobo, da bi skoraj padla z mize. Prav nič ga ni brigalo, kako se počutim. Imela sem občutek, da mi hoče pretrgati notranjost. Bil je tako sunkovit in hiter, hotel mi je prizadejati tako bolečino, da bi jokala, pa se je zmotil. Revežu je namreč prej prišlo, potem pa njegov uplahneli ud ni bil več zmožen zadovoljevati moje pohotnosti.

Zdaj je bil na vrsti drugi. Njegov cilj, pravzaprav zdaj že njihov skupni cilj, je bil spraviti me v jok in bolečine. Sploh jim ni bilo jasno, da jim kaj takega ne bo kar tako uspelo. Oz. jim sploh ne bo uspelo. Glede na to, koliko sem dala jaz skozi seksa in vseh moznih igric, je bilo kaj takega praktično nemogoče. Drugi torej. Trudil se je biti še bolj krut kot prvi. Mogoče je za spoznanje res, toda, fantje moji, kaj res ne vidite, kako mi to ugaja?! Kaj je vendar lepšega, ko veš, da par metrov stran čaka šest velikih tičev, ki komaj čakajo, da ti zapolnijo praznino med nogami? No ja, mogoče sedem tičev. Tudi drugemu ni uspelo. Špricnil je, še preden je dojel.

Razočaran je odstopil prostor tretjemu. Ta je bil zanič. Sploh ni trdo porival. Nekaj se je sicer zaganjal, vendar sem si mislila, da bi svoje premoženje med nogami raje podaril komu drugemu. Kaj ti bo orodje, če ga ne znaš uporabljati? In tako je šlo naprej.

Nevede so me zadovoljevali vsi po vrsti. In nihče mi ni mogel do živega. Vsi po vrsti so bili izčrpani, s praznimi jajci, popolnoma izsušeni. Nikakor jim ni šlo v glavo, kako neki jaz zgledam kot pravkar zbujena in spočita oseba. Jaz pa sem hotela še. Ampak ...

Hvala bogu, da ni zvonilo že prej, ravno sredi mojih fantazij. Tako se je zvonec na mojo srečo oglasil ravno po tem, ko je končal zadnji. Kao. Najhujši del tega sanjarjenja med poukom je to, da potem dejansko postanem potrebna. In kaj potem?

Sanjarjenj ne morem izpolniti, lahko pa ... WC ... dobri stari ...

Juicy - avatar

Juicy

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 03.03.2001 na ŽVPL-u skupaj objavil 12 člankov.

Šolarka Juicy gre iz šole / vir: http://flic.kr/p/5pKDU5 - thumbnail

Šolarka Juicy gre iz šole / vir: http://flic.kr/p/5pKDU5