.. / / / 05.03.2011 15:07

Al Quaeda s srčkanim prašičkom nad ZDA

Slika prašička v čeveljčkih (na sliki) je začetek tega tedna ustavila internetni promet (in skoraj ohromila) Združene države Amerike. Sliko prašička v rdečih čeveljcih si je namreč prek spleta preposlalo na milijone Američanov in tako ohromilo delovanje največje svetovne velesile in s tem tudi ŽVPL-a.

Odgovornost za napad je sprejela teroristična organizacija Al Quaeda, prenos srčkanega prašička prek interneta, prek družabnih omrežij (Twitter, Facebook in ostali), forumov, e-pošte in celo BBS-a je povzročil izpad internetne povezave, ohromil prometno signalizacijo v državi, prekinil delovanje bankomatov in oslabil delovanje veliko drugih storitev povezanih z internetom ... več pa v poročilu TheOnion (ali v videu spodaj)!

To je bil tudi razlog, da sam nisem mogel poročati o Oskarjih ™ (kot sem to storil leta 2010 in leta 2009), a to še ni najhuje ... grozijo nam novi napadi!

Po slabem tednu je delovanje interneta končno spet normalno, vendar se ZDA tresejo v pričakovanju novega navala lepih slikic muck, otročičkov, kostumov iz serije filmov Star Wars, ali celo pand.

Baje da ima Al Quaeda razvito tako napredno tehnologijo, da lahko z viralnimi videi trajno ohromi veliko nacijo!

***

Za ŽVPL, iz prestrašenega Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Prašiček, ki je ohromil ZDA / vir: TheOnion - thumbnail

Prašiček, ki je ohromil ZDA / vir: TheOnion