.. / / / 19.07.1999

Dnevnik mlade nimfomanke XI

15.7.1999 - Končno mi je uspelo. Dobila sem tisto prekleto službo. Na žalost ne v kakšni televizijski ali kakršnikoli drugi medijski hiši, pač pa na petrolovi bencinski črpalki. Za televizijo sem bila na žalost prepozna, potem pa sem se spomnila, da bi mi lahko fotr, glede na to, da pozna milijon folka lahko kaj zrihtu. In mi je.

Pravzaprav sem bila presenečena, ker sem dobila tako službo, saj vendar vem, da za njo zaprosi ful veliko folka, dobi se pa več ali manj preko vez. Še večjo srečo pa imam, ker sem dobila delo na avtocesti oz. ob avtocesti. Tu je vedno zelo veliko prometa, sploh pa med počitnicami, ko kar vre od turistov. Tako nekako po pričakovanjih ne bodo padali samo tolarji, ampak računam predvsem na marke, mogoče tudi dolarje.

Vse lepo in prav, moti me samo ena stvar. Zakaj neki moramo biti v tistih blesavih rdeče-modrih uniformah? Tako sploh ne pride do izraza tvoje oz. moje telo. Stoodstotna sem, da bi dobila trikrat več denarja, če bi pomivala vetrobranska stekla v kratkem krilcu in oprijeti majčki. Kaj bi bilo lepšega za voznika kot pogled na napeto gladko ritko in jedrnate pokončne prsi. Če bi se sklonila, pa sploh. Takrat bi človek lahko opazil, da ne nosim hlačk.

Edina slaba stran tega je, da ženskam to ne bi najbolj ugajalo, kar bi lahko ogrozilo moj prihodek s strani kakšnih pobožnih mamc ali ljubosumnih sopotnic. Kakorkoli že, dejstvo je, da se to pač ne bo zgodilo. Celo poletje oz. en mesec bom morala biti v modrih hlačah z naramnicami in v ohlapni rdeči srajci. Sicer se pa še vedno da srajco čisto nehote (kao) malce preveč odpeti. Se bom že znašla. Bom že prišla do denarja. Tako ali drugače.

Torej, delam že tri dni. Saj mi kar ugaja. Edino prvi dan mi je skoraj pobralo vso voljo, ko je deževalo. Takrat nimaš pod milim bogom kaj počet. Stekel nisem mogla čistit, tako da sem se cel dan prekladala po trgovini in nisem vedela, kaj bi sama s sabo. Hvala bogu, da je bil sodelavec dokaj prijazen in zgovoren in mi ni bilo tako dolgčas. Seveda pa ne bi zdajle pisala dnevnika, če se mi ne bi spet zgodilo nekaj zanimivega, razburljivega oz. vzburljivega.

Drugi dan je bilo sončno. Končno sem prišla na svoj račun. Služila sem kar po tekočem traku. Nekdo je dal veliko, drugi malo manj, vendar sem že v treh urah imela, preračunano v tolarje, več kot 3000 SIT. Ni slabo, se mi je zdelo. Pa se je okoli osme ure zvečer (nehala pa sem ravno ob osmih) pripeljal nek ful dober avto.

Ne spoznam se toliko na avtomobile, da bi vedela, katera znamka, bila pa je neka tuja registracija. V upanju, da bom dobila še zadnje denarce za tisti dan, sem se odločila, da mu umijem sprednjo šipo. Tip, ki je stopil iz avta, me je že medtem, ko si je točil gorivo, zelo pozorno ogledoval. Nekako ni mogel odvrniti pogleda z mene. Meni pa je kar ugajalo, sploh ko sem videla, da ima poleg v avtu še neko žensko. Potem, ko je plačal, je stopil proti meni, kar je precej kazalo na to, da mi bo dal denar.

Tip mi je dal v roke 1000 mark! Najprej mi ni bilo čisto jasno, ali misli resno ali pa je morda pomotoma ponudil toliko denarja. Potem pa je v neki polomljeni angleščini izustil, da bi rad videl, če bi se z njim odpeljala malce stran od tam. Tega sicer nisem še počela za denar, ampak jebat ga, zakaj pa ne bi združila prijetno s koristnim? Ni mi sicer šlo v račun, kam bo dal žensko, ampak O.K. Je že vedel, kaj dela.

Šla sem se preobleč, se poslovit od šefa in prisedla v njegov avto. Nismo se peljali prav dolgo, zavil je na prvem odcepu in pripeljal v nek gozd. Globoko v gozd. Stopili smo iz avta, meni se je zdelo malo čudno, ker nisem natančno vedela, kaj storiti. Pa me je takoj rešil zadrege. Spet je stopil do mene, ženska je kar stala pri vratih, in po pet minutnem razlaganju sem dojela, da hoče, da se dam dol z njegovo žensko, on pa bo gledal.

Razložil mi je, da njegova ženska še nikoli ni bila z žensko, da pa bi ful rada, a je preveč sramežljiva, zato je prosila njega, naj ji "zrihta" kakšno. Hotel je, naj jo kar se da nežno in vzburljivo popeljem v ženski svet ljubezni. Tako sem se seveda spomnila na Nastjo, čeprav ji ta ni bila nič podobna. Bila je sicer simpatična, a niti pol toliko kot Nastja. Jebi ga. Nič ne de. V bistvu sem že kar pogrešala žensko telo.

Osredotočila sem se nanjo. S hrbtom se je naslonila na drevo, jaz pa sem se postavila pred njo. Najprej sem jo prijela za glavo in jo nežno poljubila na ustnice. Sprva je delovala precej togo, pri drugem poljubu pa se je že bolj sprostila. Pri tretjem še bolj ... Imela je mehke polne ustnice in kar užitek se jih je bil dotikati. Presenetilo me je, ko mi je potisnila jezik v usta. Jaz naj bi vodila vso zadevo, ampak O.K. Očitno se je ženskica zelo hitro ogrela za tovrstno ljubimkanje. Celo objela me je prva.

Po nekaj minutnem strastnem poljubljanju, moram reči, da ni bilo niti slučajno podobno začetniškemu, sem se z rokami počasi sprehodila do njenih prsi. Te so bile malo manjše, a zelo ljubke. Take pokončne, s trenutno najbolj napetimi bradavičkami na svetu. Rada sem se igrala z njimi, pa tudi njej je očitno, saj po prikritem vzdihovanju sodeč precej ugajalo. Moram priznati, da se je tudi meni že začelo dogajati. Edini problem je bil, ker sem preveč mislila na Nastjo, pa sem "ubogo" dekle preveč primerjala z njo. Ah, saj konec koncev sploh ni bilo tako hudo. Vedno bolj sem si želela njene muce. Tako zelo me je zanimalo, kakšno ima.

Nastja je imela pobrito ... Sklonila sem se proti njenim nogam in jo narahlo božala po stegnih. Počasi sem se bližala njenemu mednožju in preko tankih hlač začutila mokroto. Nisem mogla več zdržati, odpela sem ji hlače. Nosila je tangice, kar se mi je zdelo zelo erotično. Z zobmi sem zagrabila trakec in povlekla dol te hlačke. Prijela me je za glavo in me skoraj malce boleče potegnila za lase, ne da bi se tega seveda sploh zavedala. Jaz pa sem samo občudovala njeno mačkico. Ni bila čisto pobrita, ampak je imela majčken trikotnik dlačic na venerinem gričku. Močno erotično. Nabrekel ščegetavček se je kar utapljal v njenih sokovih, prepričana sem bila, da je moje mednožje izgledalo prav tako.

Moj jezik je kar hrepenel po njej, po njeni vlažnosti, po njeni mehkobi. Moker jezik se je kar zlil s poplavo med njenimi nogami. Ščegetavček je kar drgetal, vznemirjena je bila kot še nikoli. Moje lizanje je postalo še bolj intenzivno. Vedno hitrejše in vedno močnejše. Ne glede na to, da sem lizala jaz, sem se počutila, kot da bi to nekdo počel meni. Vedno sem namreč drugim počela to, kar bi jaz želela, da bi počeli meni. In vzburjalo me je že samo to, ko sem čutila, da nekoga zadovoljujem. Da ta nekdo odkrito pokaže, da se naslaja ob mojih dotikih, poljubih, lizanju .To dekle je to več kot očitno kazalo. Čisto vseeno bi ji bilo, če bi kdo prišel. Bila je prislonjena na drevo, zaprtih oči, obstajala je samo ona in jaz. Oz. moj jezik in prsti.

Brez problema sem ji namreč porinila v luknjico tri prste. Verjamem, da je čutila isto, kot bi mela noter tiča. Verjamem, da je čutila še bolje. Njeni vzdihljaji so postajali vedno glasnejši, prosila me je, naj ne neham, naj porivam in ližem še hitreje, kar je bilo skoraj nemogoče. Prosila me je, naj jo pripeljem do vrhunca, naj jo zrajcam do konca in naprej. Čutila sem, kako je bila napeta, kako je čakala na odrešilno sprostitev. Začutila sem, ko je ta odrešitev prišla ...

Tipu, ki je vse to malce oddaljeno opazoval, je špricnilo skoraj do naju.

Juicy - avatar

Juicy

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 03.03.2001 na ŽVPL-u skupaj objavil 12 člankov.

Juciy obdela punco / vir: http://flic.kr/p/5Y41AC - thumbnail

Juciy obdela punco / vir: http://flic.kr/p/5Y41AC