.. / / / 16.11.1998

Kako tip zapeca bejbo (v 5. korakih)

1. KORAK se začne že doma. Tuš. Zobna pasta + nitka. Obuj sveže nogavice in perilo. Če hočeš biti pravi moški, se odišavi z Malicijo uomo. Spoliraj nohte rok in nog - vseh. Izključeni vsi z več kot po enim parom od vsakih. Izberi takšno obleko, da ne prevpije tvoje naravne lepote (z izjemo tvojega švica) in čevlje z dolgim jezikom, da ne boš redkobeseden, sploh pa: length still matters! Ne pozabi $ v primeru, da žrtev ni emancipirana feministka in se bo pustila častit na pijačko. Če je v tebi kaj džent'lmena, zaščite na prvem dejtu še ne boš potreboval.

2. KORAK. Kontaktiraj z varnostno-obveščevalno službo in zberi podatke o lokaciji, kjer se bo tarča nahajala, pozanimaj se tudi o njenem prepričanju, veroizpovedi, družinski preteklosti, barvi krvi, izventelesnih doživetjih in okusu za glasbo. Svoja mnenja prilagodi njenim, da boš kasneje lahko rekel: "Imava toliko skupnega ..." Preštudiraj lokacijo zaradi morebitnih prijetnih kotičkov na zraku. Eliminiraj vse interesente in konkurente. Prepričaj se, da poznaš vse najatraktivnejše barmene in diđeje (po možnosti tudi estradne zvezde) - to vedno pali -, da ne boš nek nepomembnež, da boš opažen! Teren je pripravljen. Predpriprave so zaključene.

3. KORAK. Najodločilnejši. Na zabavo pridi malce kasneje, da bo tvoj VSTOP pomembnejši. Zvezde večera namreč vedno zamudijo. Svoj strateški cilj dosegaj postopoma. Pozicioniraj se v radiju 10 m oddaljenosti od objekta hrepenenja. Saj nočeš biti napadalen in preveč direkten in zapraviti vseh čarov flirta, kajne?! Zatopi se v pogovor z znanci. Pokaži, da se zabavaš, smej se in razkazuj svoje bele zobe, vmes pa lovi njene oči. Zapomni si njih barve, saj je to lahko pomembna informacija pri nadaljnjih osvajanjih. Če ti bo pogled vračala, je to velik plus. V primeru, da si upošteval točki 1. in 2., se bo to zagotovo tudi zgodilo. Sedaj izgini s prizorišča. Naj bo še nekaj minut v negotovosti in zmedi - potem pa: Ku-ku! Približaj se ji. To je izjemno pomemben trenutek, zato ne zamoči s frazami kot:

"Ali se midva že od nekod poznava?"
"Nate sem čakal celo življenje."
"Bodi moja punči kar prijel bi te za tvoje sočne sadeže!"

Bruh!!!

Raje zberi vso svojo privlačnost v enostaven in rahločuten nagovor kot: "Živijo, jaz sem ... se zabavaš?", če si res totalno zmeden, jo vprašaj: "Čao, kako je pa tebi ime?" (čeprav to seveda že veš), lahko pa si tudi bolj zabaven: "Hej, izvoli, prinesel sem ti nazaj pogled, ki si mi ga ravnokar vrgla prek sobe ..." Aaah ... Bodi še izvirnejši, skratka: bodi vljuden, prijazen in nikakor brezvezen primitiven štor. Drugi način, da prebiješ led je samoironija. Ponižaj se pred njo! Jeah!

No, v tem trenutku na njen odgovor najbrž ne boš preveč pozoren, saj boš lovil samičine odzivnostne dražljaje. To tudi ni tako pomembno, saj bo odgovor verjetno itak precej zmeden in nejasen, saj bo bejba itak čist otopela od tvojega šarma. Uf! Pusti ji par trenutkov, da kri spet zacirkulira, potem pa - Hop!

4. KORAK V primeru, da so začetne vibracije z njene strani neomajno odklonilne, potem: NE DREZAJ, SPIZDI! V nasprotnem primeru jo povprašaj po njenih potrebah (ne dobesedno) in ji ustrezi: ples, pijača, svež zrak ... Razvajaj jo. Še vedno drži distanco. Ko boš čutil odobravanje in opazil iskrice v očeh, lahko MALCE skrajšaš razdaljo. Dotiki naj bodo navidezno slučajni: ramena, roke, lasje, ... da te začuti. Super! Daj ji občutek, da se s tabo lahko pogovarja o čemerkoli. Zabavajta se do skrajnosti, a brez pretiranih količin alkohola in halucinogenih substanc (razen v primeru, da bo razmerje enonočno, pa še tu je nevarnost impotentnosti in/ali frigidnosti), saj to čisto popači sliko. Pospremi jo domov, ko bo želela ali pa vsaj do postaje. Seveda ne gre brez mučne, a žal obvezne menjave telefonskih številk.

5. KORAK je predvsem odvisen od tebe in tvojega scenarija. Spremljam te le do tu.

Vanja Gortnar - avatar

Vanja Gortnar

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 16.11.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 1 člankov.