.. / / / 19.03.2003

Magdalena pričakuje mlade kreativce

Konec maja bo mlade kreativce ponovno izzivala Magdalena. Na 5. mednarodnem festivalu kreativne komunikacije za mlajše od 30 let, ki bo od 22. do 24. maja v Mariboru, bodo svoje prodorne ideje lahko predstavili avtorji iz celega sveta. Magdalena tudi letos pričakuje kreativna dela mladih ustvarjalcev željnih raziskovanja javnih komunikacij.

Zlati in srebrni modrci ter miss Magdalena in njeni dve spremljevalki čakajo na najboljše med tistimi, ki bodo svoja dela prijavili do 5. maja 2003. Vse informacije o festivalu so na voljo na www.magdalena.org.

Osrednja tema letošnjega festivala je Umetnost Komunikacije (Art of Communication), s katero bodo obarvani različni načini in orodja javne komunikacije. Magdalena je posvečena nagrajevanju komunikacijskih mojstrovin mladih in srečevanju z ljudmi, ki znajo takšne mojstrovine tudi ustvarjati. Zato izziva vse mlade, da svoje sveže in drugačne ideje pokažejo in jih vizualno predstavijo širši javnosti.

Avtorji, mlajši od 30 let, lahko svoja dela prijavijo v različne tekmovalne skupine in na kreativne razpise Magdaleninih pokroviteljev. Na spletni strani festivala www.magdalena.org. so objavljene tudi vse informacije v zvezi z letošnjim tekmovanjem in dogajanjem.

Prijavni katalog pa je možno dobiti tudi po pošti, le naslov je potrebno sporočiti na info@magdalena.org. Zadnji rok za prijavo del je 5. maj 2003, za zgodnje prijave z nižjo kotizacijo pa 28. april 2003.

Gregor Zalaznik - avatar

Gregor Zalaznik

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 15.06.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 233 člankov.

Magdalena 2003 - thumbnail

Magdalena 2003