.. / / / 01.02.2011 14:05

Najvarnejša denarnica na svetu

Izgubljate denarnice kot za stavo? Vas skrbi, da vas bi okradli? Se vam stroški ob menjavi kartic zdijo preveliki! Ne skrbite več, tu je Dunhillova biometrična denarnica, najbolj varna denarnica na svetu!

Denarnica iz karbonskih vlaken je namreč zavarovana z biometričnim bralnikom prstnih odtisov, ki zagotavlja, da jo lahko odprete le vi.

Poleg tega se lahko denarnica poveže z mobilnim telefonom preko bluetootha in z glasnim alarmom opozori lastnika denarnice, če je le-ta dalj kot pet metrov od njega (mobilnega telefona, ki pa mora biti v tem primeru pri lastniku, drugače vse skupaj izgubi smisel).

Dobra ideja za žurerje, a (najbrž) predraga

Meni osebno se zdi takšna denarnica super, prav gotovo bi prav prišla še kakšnemu žurerju, ki je pozabil denarnico več kot 1x v življenju. A cena je mogoče malce preveč zasoljena $825.00 ali 600 € je malce veliko.

Po drugi strani pa se vprašajte koliko vas pride menjava vseh kartic in dokumentov ter denar v denarnici, pa še € za novo denarnico, če jo zgubite. To pomnožite s številom izgubljenih denarnic in Dunhillova denarnica bi se vam mogoče že izplačala ...

Via LikeCool via Dvice via Gizmodo.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Dunhill Biometric Wallet / foto: tovarna - thumbnail

Dunhill Biometric Wallet / foto: tovarna