Dvoboj titanov

Kaj imata skupnega velenjski Boštjan Čukur alias 6 pack Čukur in agropopovski Aleš Klinar alias Skywalker? Na prvi pogled razen oči, las in zobov med njima ni boh ve kakšne podobnosti, vendar pa globlji vpogled v njuni mapi psihofizičnih sposobnosti izda veliko več kot ste si kdajkoli upali verjeti.

Da, oba sta nadnaravna ljubitelja vsakovrstnih kvizov in neprekosljiva poznavalca na vseh področjih, ki se vsaj z zadnjimi sedmimi tacami stonoge dotikajo glasbe in njenih podved, stranskih zvrsti in underpredelov. Oba sta si, v zavetju varnih domačih naslanjačev, priigrala že na milijone evrov, vendar pa se na pravi vroči stol še nikoli in nikdar nista upala zavihteti. In sedaj si poskušajte predstavljati kaj bi se zgodilo, če bi se omenjena kvizguruja nenadoma znašla v istem studiu in bila izzvana na dvoboj?

Neskončne srage potu, pogledi, ki podirajo zidove in navidez nerešljive uganke, ki so v trenutku videti kot preprosti plus minus izračuni, so le uvod v neskončno izenačen dvoboj titanov ki se bo končno zgodil.

Torej ... ko bo v soboto, 16.3.2002, ura odbila 19.15 in svet nikoli več ne bo takšen kot je bil, prižgite vaše TV sprejemnike, postanite del zgodovine in si oglejte Videospotnice.

Ne bo vam žal!

pERO

Pero - thumbnail

Pero