Po oklepu se je na dnu razkril Tattoo

Zgoditi se je moral obisk Georga Busha mlajšega, zgoditi se je moral napad na vele znana dvojčka - WTC, nato še napad na Afganistan, vmes se je seveda zgodil tudi air stream bus in zdaj je končno napočil trenutek, ko smo dočakali nov videospot že legendarnih Big Foot Mama.

Nov single, za katerega so videospot posneli v "daljni" Yugoslaviji, natančneje v Beogradu, je Tattoo. Mična Beograjčanka, ki so jo po nekaterih inofrmacijah člani benda povabili tudi na predvideno turnejo po Sloveniji, igra v spotu zelo pomembno vlogo - glavno in ... no ja, hkrati edino.

To je torej prvi spot Big Foot Mama v zgodovini njihovega 11-letnega obstoja izmed - vključno s Tattoojem - 11ih posnetih, v katerem se ne pojavi niti en član benda, torej niti muhasti Grega ne, v vlogah, v kakršnih so se pojavljali do zdaj. Vidimo jih le v treh kadrih na skupinskih črno-belih posnetkih.

Spot tako potlači govorice o morebitnem razpadu skupine, po drugi strani pa se lahko ravno zaradi prej omenjenega dejstva (kako se člani benda v spotu pojavijo), le-te razširijo. Brez vokalista v spotu nima smisla kazati nobenega drugega člana - no, ali pač. Spot bo premierno prikazan v Videospotnicah v ponedeljek 3.12., ko bodo člani Big Foot Mama tudi gostje v studiu pri Petru in Shyami in se bo kakšna rekla tudi o omenjenih novih smernicah z izidom plate Doba norih.

Za redakcijo Videospotnic

Irena Shyama Hlebš

Grega - thumbnail

Grega