Zelo zrabljeni umetniki?

Nikakor ne! Branka Smodiš, Dragan Tomašević, Pavle Rakar in Maček so stari punkerji, darkerji, alternativci, pljuvatorji sistema v osemdesetih, so mojstri svojga foha, ki so si z ram obrisali prah in se entuziastično zakadili v nove avanture, ki jih ponuja prenovljena slovenska glasbena scena!

Opremljeni z nadmočnim backupom v obliki Andreja Zavašnika, Sašota Pušnika, Petra Penka in legende Tivolskega okoliša Aca Razbornika so rodili projekt z naslovom Veryused Artists in ga takoj podkrepili z šestkomadno materializacijo v obliki CD-ja.

Nothing to touch je naslov te mojstrovine, ki je "dotakljiva" resnično le peščici prijateljev in ljudi rojenih pod srečno zvezdo, saj se je v trgovinah ne dobi.

Promocijski cd je namreč ne-izdan v ne-založbi in čaka na odzive te peščice znalcev, od 16.1.2002 naprej pa tudi na odzive gledalcev Videospotnic. Pozitivni odzivi znajo privesti do taprave izdaje pri tapravi založbi, vsekakor pa so se Veryused Artists pripravljeni odzvati tudi na vsakršno povabilo organizatorjev live-gagov in se predstaviti tudi v živo.

Torej, če hočete biti IN in aktivno krojiti usodo najnovejšega banda v Sloveniji, potem plačajte naročnino, se zleknite pred televizor in poglejte četrtkove Spotnice.

Veryused Artists računajo na vas!

pERO

Khmalu - thumbnail

Khmalu