.. / / / 15.04.2010 15:08

Z ŽVPL-om brezplačno na Hercules & Love Affair

Danes na ŽVPL-ovi Facebook strani poteka nagradna igra za koncert Hercules And Love Affair, ki se bo zgodil jutri v Kinu Šiška (več informacij o dogodku najdete tule).

Kako brezplačno v Kino Šiška

Vse kar morate storiti, je da postanete oboževalec (fan) ŽVPL-a na Facebooku in na zid (wall) napišete zakaj bi si radi ogledali newyorško disko senzacijo Hercules And Love Affair!

Srečnega izžrebanca bomo objavili na Facebooku, objavljen pa bo tudi na tej strani!

Pravila igre

  1. To je nagradna igra, ki jo ponuja ŽVPL (spletna stran) in Renderspace (organizator dogodka), v njej lahko sodeluje vsakdo, ki ima odprt račun na Facebook-ju in je star vsaj 16 let. Zaposleni in uslužbenci ŽVPL in Renderspace in / ali povezana podjetja in družinski člani niso upravičene do sodelovanja v nagradni igri.
  2. Nagradna igra traja od petka, 16. aprila 2010, ko bodo na spletni strani ŽVPL in na ŽVPL-ovi Facebook strani računu objavljeni zmagovalci.
  3. V nagradnem skladu je 5 vstopnic za dogodek Hercules & Love Affair. Zmagovalci bodo izbrani na koncu nagradne igre, 16. aprila ob 14.00 in v naslednji uri tudi objavljeni.
  4. .Za sodelovanje v nagradni igri morate postati oboževalec ŽVPL-ove Facebook strani in na zid (wall) napisati, zakaj bi si radi ogledali newyorško disko senzacijo Hercules And Love Affair!
  5. Zmagovalec bo zbran naključno med vsemi, ki bodo pravilno sodelovali v igri (se pravi postali oboževalec in povedali svoje razloge za ogled Hercules And Love Affair. Po koncu nagradne igre (v petek, 16. aprila ob 15.00 uri) bo zmagovalec znan in objavljen na tej strani in na ŽVPL-i Facebook strani!
  6. Osebni podatki, zbrani v nagradni igri bodo uporabljeni samo za komunikacijo z organizatorjem in prevzem nagrade, ter ne bodo uporabljeni niti shranjeni niti s strani ŽVPL-a niti s strani organizatorja
  7. Niti ŽVPL niti organizator dogodka ne prevzemata nobene odgovornosti za (i) morebitne kakršnekoli tehnične okvare, prekinitev telefonske linije ali prekinitev omrežja in okvare programske opreme; (ii) tehnične ali človeške napake, ki se lahko pojavijo med nagradno igro.
Uredništvo ŽVPL - avatar

Uredništvo ŽVPL

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 09.04.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 79 člankov.

Hercules And Love Affair / vir: Wikipedia - thumbnail

Hercules And Love Affair / vir: Wikipedia