.. / / / 26.03.2002

ŽVPL ... vsaj malo internešnl

Mogoče ste opazili, mogoče ne, ampak mi smo kul! Tako smo kul, da so citat iz članka Matjaža Ambrožiča (ko je pisal o štartu lanskega LIFF-a) vrli možje in dame največjega in najglamuroznejšega slovenskega kulturnega hrama - govorim o Cankarjevem domu - uporabili v oglaševalske namene.

Seveda je za uredništvo ŽVPL-a to velika čast, kajti vsaj na obcestnih jumbo plakatih smo se postavili ob bok velikim slovenskim časopisnim hišam. Ob objavi citata na snežnobelem jumbo plakatu pri Šentviški vpadnici, se torej lahko vprašate "Se je začel ŽVPL-ov pohod na slovenski medijski prostor?" Nooo?

Seveda ne, pomembno je, da se imamo fajn in da delamo (kakor delamo) ... pa da je žur. In žur bo! Pravzaprav bo to piknik / žur / čaga / festival z mednarodno udeležbo ter veliko hrane in pijače. Če se sprašujete zakaj, je odgovor preprost: ker bomo okoli 18. maja praznovali četrto obletnico, četrta obletnica pa pomeni, da je na vrsti 2. (bienalni) ŽVPL žur (prvi se je zgodil pred dvemi leti v Ortu). Več o tem vele-gala pikniku boste našli na teh straneh in v sredstvih javnega obveščanja!

Do takrat ostanite kul, ker mi smo itak že :-)

Uredništvo ŽVPL - avatar

Uredništvo ŽVPL

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 09.04.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 79 člankov.

Vsaj malo international - thumbnail

Vsaj malo international