.. / / 19.01.2011 10:27

ŽVPL išče nove dopisnike, pridruži se nam

ŽVPL spet živi, vendar uredništvo niti približno ni tako močno kot pred mrkom, zato vabimo k sodelovanju nove novinarske moči, ki bi dvignile ŽVPL tja kjer je pred leti že bil: da spet postane prvi žurerski vodnik na sončni strani spleta.

Zato na ŽVPL-u iščemo nadebudne novinarje, recenzente (dogodkov, filmov, muzike, ...), fotografe, videografe, lokalologe, žurerje kar tako, ki bi želeli sodelovati pri nastajanju spletnega časopisa (tudi lektorja bi krvavo potrebovali, če smo iskreni).

Za čast in slavo

Preden obljubimo denar in slavo, moramo povedati, da denarja ni (tudi v recesiji ŽVPL-ovci delamo pro bono, za narodov blagor), slave pa bo toliko kolikor odmevni bodo vaši članki, reportaže, recenzije, ... In verjemite, mnogim je že uspelo, tudi s pomočjo ŽVPL-a!

Za nas je pisalo že kar nekaj zvenečih imen: novinar Matjaž Ambrožič, rimo klepač Rok Terkaj znak tudi kot Trkaj, kariero sta na ŽVPL-u začela Matic Slapšak in Filip Breskvar in še bi lahko naštevali. Poleg tega je za nas "škljocalo" kar nekaj odličnih fotografov: Miro Majcen, Mare Vavpotič, Jaka Plahutnik, konec koncev pa je svojo poslovno kariero pri nas začel tudi Sebastjan Dimnik, pa tudi urednika Gregor Zalaznik in Davorin Pavlica sta se preko ŽVPL-a prebila v novinarske in spletne vode.

ŽVPL hoče tebe!!!

Seveda s tem, seznama še zdaleč ni konec, ampak čas je, da obrnemo nov list. Bodi TI nov/a moč ŽVPL-a. ŽVPL ti ponuja 12+ let izkušenj "gverila" novinarstva, odprta vrata na vse večje dogodke (koncerte, žure, partye, ...) v Sloveniji in širše. Če bo kakšnemu študentu novinarstva pomagalo, seveda lahko pri nas dela tudi prakso ;)

Tako, vsi, ki vas zanima, se javite na na info [afna] zvpl.com in dogovorili se bomo o nadaljnih korakih (CV zaželjen, ni pa nujen).

V nove zmage, kljub recesiji, naprej!

P.S.: Članek je bil prvič objavljen 17. aprila 2009, a ga zaradi šibkega uredništva ponovno objavljamo.

Uredništvo ŽVPL - avatar

Uredništvo ŽVPL

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 09.04.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 79 člankov.

ŽVPL hoče tebe - thumbnail

ŽVPL hoče tebe