v rubriki dogodki:
.. / / / 17.01.2003

Anavrin prihaja

Včeraj so Hound Dog obiskali ljubljanski moderni rockerji Anavrin. Klub, ki je od gneče pokal po šivih je komaj zdržal do konca odličnega koncerta. Anavrini so dokazali, da na slogan "Prihaja Anavrin", ki jih ga bilo moč videti na teleščhih brhkih fenic v prvih vrstah, drži in da bomo za Anavrin v prihodnosti večkrat slišali.

Sedemčlanska zasedba je na oder stopila po tem, ko so publiko ogreli She, na žalost pa sem jaz prišel prepozno, da bi jih slišal. Gneča je bila nepopisna in komaj sem se prebil po stopnicah v Hound Dogovo klet. Če ne bi usekal bližnjice čez oder, bi v gneči zamudil vsaj tri komade, tako pa sem ujel začetek koncerta v prvi vrsti.

Anavrini so začeli s V krvi senc, skozi koncert pa so predstavili svoj širok spekter rockovskega ustvarjanja: mešali so se pridihi grungea, popa, funka, metala, vse skupaj odigrano energično in korektno.

Publika je več kot očitno uživala, po ducatu avtorskih štiklcov in predelavi Marilyna Mansona je sledil bis -- Anavrini so še enkrat odigrali V krvi senc, če se prav spomnim pa še Mesto spi in Narcisa. Po cca uri in pol pa je bilo vsega konec. Do naslednjega snidenja ...

Foto: Em3r10.com

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Damir aka Dado - thumbnail

Damir aka Dado