v rubriki dogodki:
.. / / / 21.09.2001

Cosmo strip show

V sredo se je na Ljubljanskem gradu zgodila promocijska prireditev ob izzidu prve številke slovenskege edicije Cosmopolitana. In ker je Cosmopolitan namenjen predvsem ženski populacuiji, so jim organizatorji pripravili tudi moški striptease!

Na gala zabavi se je seveda trlo slavnih, vendar smo se odločili, da bomo po uspehu Miss tangic pripravili foto-pašo za oči za nežnejši spol. Striptease je med obiskovalkami izzval navdušenje, saj so lepo grajeni italijamski slači fantje lepo plesali in šli skoraj do nazga (beri: do tangic).

Poleg tega se je na zabavi zgodila modna revija perila Palmers, obiskovalcem so pripravili kokteljle in suši (ki sem ga zaradi koncerta Jinxov v dolini zamudil), za Cosmo-punce pa je uredništvo Cosmopolitana pripravilo še "vroče" darilo! Kaj, vam ne bomo izdali, lahko pa vam namignemo: predmet vidite v oglasih Cosmopolitana in ni spodnje perilo ...

Cosmopolitan Slovenija je na police prišel v četrtek, 20. septembra, vsem Cosmo-bejbam pa želimo prijetno branje revije in prijetno igranje z darilom Cosmo-uredništva :-)

Foto: Em3r10.com

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Vroče in vlažno - thumbnail

Vroče in vlažno