v rubriki dogodki:
.. / / / 01.05.2011 09:54

Fatboy Slim v Ambasadi Gavioli: "Čist' hudo"

Petkov premierni nastop Suhega Debeluha sončno od Karavank bo šel v anale kot ena najboljših zabav zadnjih mesecev. Norman Cook je upravičil sloves glasbenika z izjemno širino in odličnim občutkom za plesišče ter potrdil naziv največjega žurerja med didžeji, saj je s svojo nalezljivo energijo spravil v ekstazo za to zabavo dodatno razširjeno Ambasado Gavioli.

Slovenskim navijačem se je za dolgo čakanje oddolžil na najboljši način: s setom, v katerem so se klasike Clashev in Queenov premešale z latinskimi ritmi, avtorskimi hiti in avantgardno elektorniko, vse pa je izzvenelo kot odlična zgodba z glavo in repom.

Skratka Fatboy Slim v najboljši izdaji oz., kot se je izrazila ena od navdušenih obiskovalk: "Čist' hudo!" Nastopili so še Eddie F, Angel Ang, Aleks Cvetkov, Daniel GreenX in Aneuria, presenečenje za večino obiskovalcev pa je bil koncert Nine QI z bendom.

Gre za nov glasbeni projekt Nine Osenar, ki ga ustvarja z izbranimi glasbeniki, kot so Mate Brodar – Bro, Ivo Rimc (Leeloojamais) in Bojan Zupančič (Xequtifz), o katerem bo še veliko slišati.

-- G.Z.

Fatboy Slim v Ambasadi Gavioli - thumbnail

Fatboy Slim v Ambasadi Gavioli

Foto: Miha Rekar / mr.si