v rubriki dogodki:
.. / / / 28.11.2003

Gušti in Polona v prepolnem BOF-u

V sredo 26. novebra se je v BOF-u gnetlo ljubiteljev domačega popa, saj so tisti večer igrali Gušti & Polona s spremljevalno skupino Dolce Vita. Oder je bil postavljen globoko v osrčje trgovine, tako da se je BOF kar naenkrat prelevil v srednje veliko dvorano (po tem ko so natakarji odnesli vse mize). Plac tako postal zelo zanimiv, oder dosti velik, scena za in okoli odra pa je bila sestavljena iz črnih "zaves".

Sam koncert je bil okej, če si ljubitelj tovrstnega popa. Bend je v vrhunski formi, in čeprav so Dolce Vita "najemniški" glasbeniki, skupaj funkcionirajo kot celota. Res fino. Kar se vokalov in vloge frontmena tiče, je Gušti sam priznal, da sedaj razume Grego Skočirja in stvar res ni tako enostavno. In res ni.

Na momente se je zazdelo, da Guštiju vokal "ne sede" tako kot kitara, nekajkrat pa se mi je zazdelo, da je "ušlo" tudi mični frontmenki Poloni Kasal. Sicer je bila publika navdušena nad Polonino vokalno izvedbo, sam pa sem prepričan, da zna Polona odpeti še bolje. Slišati je bilo, da ji pesmi, ki so bile napisane zanjo ležijo precej bolj, kot tisti komadi, ki jih na plošči ni pela.

Na odru smo poleg Polone in Guštija v vlogi vokalistke videli tudi Anđo Marič, ki je na odru stala prvič po več kot letu dni (vmes je postala mamica, čestitamo) in se odlično odrezala. Videli smo tudi frontmena Bigfutov, Grego Skočirja, ki je svoj del kljub gripi opravil korektno.

Za konec: koncert uspel, bilo je prav fino, upam pa, da bomo, ko mine leto, v prvi vrsti občudovali Polonin brilijantni glas in še kasneje stas.

Foto (c) em3r10.com

OBVESTILO ZA MEDIJSKE HIŠE / NOVINARJE / VSE OSTALE
Tiste medijske hiše oz novinarji, ki "nevede" in brez dovoljenja objavljajo fotke z ŽVPL-a v drugih medijih: tisti (c) je "copyright" - in ne "the right to copy" - če hočete fotke obiščite spletno stran dobavitelja em3r10.com in se dogovorite za objavo.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Gusti s Polono in bendom Dolce Vita v BOF-u - thumbnail

Gusti s Polono in bendom Dolce Vita v BOF-u