v rubriki dogodki:
.. / / / 04.01.2011 13:27

Silvestrovanje s Snoop Dogg-om v L.A.-ju

Ker se ljubljansko uredništvo ŽVPL-a ni pomigalo in vam voščilo srečnega novega leta 2011, vam iz losangeleške izpostave zabavno, veselo, prijetno in ljubeče leto voščim jaz. Da pa ne bo ostalo samo pri voščilu, vam v fotoreportaži pokažem, kako sem praznova Silvestrovo v Los Angelesu.

Za Silvestrovo sva imela z Raoulom v planu party intrudat na kakšen žur na Stripu, a jo je v zadnjem trenutku ucvrl na nek Chicano žur, kamor se mi po resnici ni dalo.

Poklical sem Genie, ona bi lahko vedela za kakšen dober žur ... in res. Nekako me je skozi zadnja vrata spravila v klub 1616, na A Spearmint Rhino New Years! , kjer so nas zabavali sam "fošizlmajnizl" Snoop Dogg, bivša playmate (ki zelo rada suka zgoraj brez) DJ Tuesdae, malo manj gola, a še vedno mična DJ Wednesday, DJ Carl Restivo in DJ Casper!

Žurka je bila super huda, ... več o samem dogajanju niti ne bom pisal, ker priznam: vmes mi je kar nekajkrat zmanjkalo filma. V jasnem spominu mi je ostal le zelo zadet' Snoop Dogg, zato pa je Genie poslikala dogajanje na žuru ... tako si lahko ogledate, kako smo praznovali v L.A.-ju.

Foto: Genie Sanchez / www.totallylikeduh.com

***

Za ŽVPL, iz žurerskega Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Silvestrovanje s Snoop Dogg-om in DJ Tuesdae v L.A.-ju - thumbnail

Silvestrovanje s Snoop Dogg-om in DJ Tuesdae v L.A.-ju

Foto: Genie Sanchez / totallylikeduh.com