v rubriki dogodki:
.. / / / 11.06.2003

Hound Dogu v slovo

Vsake lepe reči je enkrat konec. Na žalost je tako od nas odšel tudi legendarni rockerski klub Hound Dog, ki je umrl v soboto, 7. junija 2003. Od otvoritve je preteklo že veliko vode, v prostore kluba je privršalo veliko decibelov rockerske muzike, sedaj pa je vsega konec.

Praktično je bilo tako, da je vsako od (predvsem) domačih bendov, ki je kaj pomenil, igral v Hound Dogu (bendov je absolutno preveč, da bi jih naštevali ... če vam za ilustracijo pomaga iskanje na temo "hound dog" na ŽVPL-u, vam povem, da je to šele vrh ledene gore).

Še več, zveneča imena estrade (Tomi M., Anja R., ...) smo v času, ko kariera še ni bila na višku, videvali na oni strani šanka, klub pa je gostil domače vip didžeje od tu in tam, še Miha Š. in moja malenkost sva bila nekajkrat prisotna v tej vlogi!

Posledično je Hound Dog sokriv za ustanovitev ŽVPL-a, ker sva v časih predžvplovskega rajanja z Wuxchotom večkrat končala tam takrat, ko je bil zunaj že dan ... najbrž pa nisva bila edina.

Hound Dog, počivaj v miru, za konec le še nekaj fotk iz poslednjega žura ... rockerski klienteli pa tako ostaja le še Houndov starejši brat Orto, ki pa še vedno "brca".

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

miske ampak ne iz Siske - thumbnail

miske ampak ne iz Siske