v rubriki dogodki:
.. / / / 17.12.2003

Maradona party v Channel Zero

E, tud' tko je treba protestirat. Glasno, namreč. V soboto so se na odru metelkovskega Channel Zero zvrstili Torpedo Marmorata, Glave 74 in Carina v spomnin na dan, ko so Diegu Maradoni odvzeli naziv nogometaša stoletja (ker je jemao droge in jebao pičke).

No, glasnost je bila domena bluz metalcev Torpedo Marmorata, ki so, če ne že navdšuili, pa vsaj naglušili publiko. Seveda so se pritoževali samo pussyidni obiskovalci, pravi metalci pa so navdušeno strigli z ušesi ...

Drugi so bili Glave 74, oi-punk ekipa, katere pa na žalost nismo videli (drugič), saj smo morali biti na dveh žurih hkrati (cela jeba, vam povem). No, v Channel Zero smo se vrnili, ko so na odru stali že Carina in s punk'n'rollosko veselico končali protestno zabavo v čast Diegu Maradoni.

OBVESTILO ZA MEDIJSKE HIŠE / NOVINARJE / VSE OSTALE
Tiste medijske hiše oz novinarji, ki "nevede" in brez dovoljenja objavljajo fotke z ŽVPL-a v drugih medijih: tisti (c) je "copyright" - in ne "the right to copy" - če hočete fotke obiščite spletno stran dobavitelja em3r10.com oz., jim pošljite e-pošto in se dogovorite za objavo.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Metaaaal 
/ - thumbnail

Metaaaal /