v rubriki dogodki:
.. / / / 23.02.2005

Marco Remus v klubu Lipa

V soboto, 12. februarja je v klubu Lipa v Spodnjih Pirničah gostoval legendarni Marco Remus,. Njegov sloves je dodobra napolnil diskoteko pod Šmarno goro, njegovo res odlično vrtenje plošč pa je držalo žurersko občinstvo na nogah vse do jutranjih ur. Cena vstopnice ni bila kaj bolj zasoljena kot ponavadi, Lipa pa je bila po dolgem času spet enkrat do konca napolnjena.

Zadeva se je začela ob devetih zvečer, ob polnoči pa je bil žur že v polnem zamahu, plesišče polno in temperatura na višku. No ja, "Privee floor" ali po domače hladilnica je bila bolj prazna, saj je Remus očitno osvojil pozornost vsaj 99% vsega živega v Lipi. Poleg Marca so rolali še Ulix, Shift in Krokz , vsem skupaj pa je uspelo držati ljudstvo v žurerski ekstazi vse do konca, ko smo se iz vroče Lipe pobrali ven v hladno in deževno nedeljsko jutro.

Pijača je kljub visokim cenam tekla v potokih, tako da so natakarji imeli veliko dela zgolj z odstranjevanjem praznih steklenic. WCji so bili temu primerno močno oblegani, a tudi dolge čakalne vrste se je dalo premagati z dobro voljo. Kakih ekscesov kljub velikemu številu folka ni bilo, sicer pa so redarji kar redno krožili po Lipi. Sound je bil res odličen, temperature pa so se ustrezno dvignile, kar lahko vidite tudi po fotkah. Folk je imel veliko domišljije pri kreiranju svojih žurerskih oblekc, saj smo med drugim lahko videli tudi nekega mešanca med metuljem in angelom. Zanimivo je bilo tudi to, da je očitno piercing zelo v modi, saj je dobesedno vsak drugi osebek imel kos železa na oziroma v najrazličnejših delih telesa.

Bolj proti koncu smo imeli nekateri čast videti tudi zelo "potreben" par, ki se je odločil dati dol kar "tukaj in zdaj", pri čemer se je punca naslonila s hrbtom na ograjo na zgornjem nadstropju v Lipi. Z vsem srcem lahko čestitam tistim, ki so postavljali tisto ograjo, saj je ta v soboto prenesla nekaj hude akcije. Za konec, par ni šel do konca, so pa zato šli do konca Marco in ostali DJi, zaradi česar je lahko mnogim zalo žal, da so spustili tole mojstrovino.

Gregor Logar - avatar

Gregor Logar

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 33 člankov.

Pa kva spet tezis s tem fotkicem? - thumbnail

Pa kva spet tezis s tem fotkicem?