v rubriki dogodki:
.. / / / 26.03.2014 10:00

Marsovci zavzeli ljubljanski Cirkus

Ljubljanski cirkus je pretekli petek gostil zabavo Ultra Countdown z DJs From Mars, uradno ogrevanje za največji regionalni spektakel poletja – festival ULTRA Europe.

Hrvaška obala je nova vroča festivalska destinacija, saj rastejo festivali ob Jadranu kot gobe po dežju. Najbolj spektakularen je splitski Ultra Europe, franšiza Ultra Music Festivala iz Miamija. Collegium je tokrat ponovno združil moči z najbolj vročim klubom v prestolnici in pripravil ogrevanje za festival, na katerem bodo med drugim nastopili David Guetta, Armin van Buuren, Tiësto, Hardwell, Afrojack, Carl Cox, Nicky Romero, in Martin Garrix.

Glavni magnet žura Ultra countdown je bil duo DJs FROM MARS, ki se je z rezidenco v Las Vegasu, nastopi na največjih svetovnih festivalih ter ustvarjanjem norih mash-upov jeseni zavihtel na prestižno lestvico DJs Top 100. Fanta sta v Cirkusu nastopala še pred velikim prebojem, zato sta se takoj odzvala povabilu na še en žur s publiko, ki ju je spet nosila na rokah in ustvarila vzdušje primerljivo tistemu na festivalih Ultra. Le kak bikini več je manjkal, a tudi zanje bo še veliko priložnosti. Na zabavi sta vrtela še Tim Urbanya (Rush Hour) in Wylie Dux iz kolektiva Drop It.

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

DJs From Mars v Cirkusu - thumbnail

DJs From Mars v Cirkusu

Foto: Miha Rekar / mr.si