v rubriki dogodki:
.. / / / 17.09.2001

Miss tangic - full report

Kot smo že poročali, se je v četrtek zgodil prvi izbor za Miss tangic v Slovenji in kot najbrž že veste se je dotični "spektakel" zgodil v ljubljanskem nočnem klubu Papillon. Tisti, ki ste dogodku prisostvovati pa veste, da ni bilo vse tako lepo kot na teh štiridesetih (40) sličicah.

Prva stvar, ki je zmotila je bila blazna gneča v klubu, kar je pomenilo, da za je prireditev veliko zanimanja, kar niti ni tako slabo. Pred odrom in drugod se je trlo ljud, tako da smo se Gregor, Mare in jaz komaj prebili do pred-odrja, pred tem pa kar se da velikokrat uporabljali komolce, stopali na prste in se skratka bojevali kot levi.

Po nekajkrat nekajnajst minutuah smo ugotovili, da se prireditev še nima namena začeti in smo oddirjali na pivo, vročina je pritiskala, Mare pa si je izboril fino pozicijo za fotografiranje. In ko se je (končno) začelo je precej moteči se voditelj Pečo (radio Hit) napovedal najprej žirijo, potem sponzorje in končno razložil tudi sistem izbora: trije izhodi, zasedanje žirije in razglasitev. Khuuul.

Prva je prišla na "pisto" bodoča zmagovalka, ki je takoj očarala publiko (in kot veste tudi žirijo), za njo pa še enajst tekmovalk iz vseh koncev Slovenije. V prvem krogu dekleta še niso bila tako razgaljena kot v naslednjih dneh, zato sem pričakoval bolj bučno navijanje za tekmovalke v naslednjih izhodih na pisto. Vendar se bučno odobravanje publike sploh ni zgodilo. Slišati je bilo nekaj ploskanja, tu in tam žvižgi odobravanja, čeprav dekleta niso bila zanič.

Celo nasprotno, galebi so plahutali v Pappilonu, z Grego pa sva se kot enen strinjala, da bo zmagala tekmovalka številka ena. In res, po tretjem krogu je žirija zasedala, ura se je že bližala drugi in razglasili so zmagovalko: Lea Tufek, spremljevalki pa Barbara iz Kopra in Mojca iz Ljubljane. Uradni del izbora se je tako zaključil, nadaljeval pa se je neuradni del (žur do konca).

Prireditev je kljub vsemu uspela, foto material je na vpogled na voljo spodaj, ob naslednjem izboru pa upamo, da bo prizorišče za odtenek večje in bolj pregledno, kar pa si želimo najbolj je dobra publika, ki sodeluje s šovom in vzpodbuja tekmovalke še bolj!

Foto: em3r10.com

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Nasmejana Lea - thumbnail

Nasmejana Lea